Τίτλους τέλους για φέτος έβαλε  χθες το «2nd Wine Bazaar» της Αφύτου…

Και για αυτό το τελευταίο βράδυ, οι διοργανωτές, θέλοντας να ευχαριστήσουν όλους τους φίλους, που τίμησαν με την παρουσία τους το φεστιβάλ οινογνωσίας, προσκάλεσαν τον Αγιορείτη πάτερ Επιφάνειο – βαθύ γνώστη της Αγιορείτικης κουζίνας, αλλά και της αγιορείτικης οινοπαραγωγής, με πλούσιο συγγραφικό έργο – για να μαγειρέψει μαζί με τους φίλους αγιορείτικες συνταγές… όπου φυσικά το κρασί θα  είναι πρωταγωνιστής… 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά τον πάτερα Επιφάνειο καθ΄ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας του γεύματος,  ο οποίος μάλιστα, με χαρά εξηγούσε σε όλους τις πρακτικές του στην κουζίνα, φανερώνοντας και πολλά από  τα μυστικά των αγιορείτικων συνταγών.

Η βραδιά έκλεισε με τους ανθρώπους του «2nd Wine Bazaar» να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου με πολλές μουσικές και γεύσεις οίνων.