Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει 
έργα συντήρησης, τις επόμενες δύο εβδομάδες εντός και εκτός των ορίων του Νομού Θεσσαλονίκης.
Για την Χαλκιδική θα επηρεάσουν πιθανόν στην κίνηση του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης Μουδανιών,  τα έργα στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 Αεροδρόμιο-Νέα Μουδανιά και αφορούν τα προστατευτικά στηθαία και  εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης από τη Δευτέρα 7 Αυγούστου έως την Παρασκευή 11 Αυγούστου. 
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:
– Από την Τετάρτη 16 Αυγούστου έως την Παρασκευή 18 του μηνός, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργείου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς δυτικά.
– Από την Τρίτη 8 Αυγούστου έως την Πέμπτη 10 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ7 (Άγιος Παύλος, Συκιές, Επταπύργιο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ8 (Τριανδρία, Κέντρο) με κατεύθυνση προς ανατολικά. 
Ο αποκλεισμός θα πραγματοποιηθεί εν αρχή σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στη συνέχεια σε μία λωρίδα κυκλοφορίας. 
Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.