«Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός», στον Πεζόδρομο του Πολυγύρου, στις 17 και 20 Αυγούστου 2017

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πολυγύρου υποδέχεται τη μεγάλη γιορτή ανάδειξης τοπικών προϊόντων και πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός», στον Πεζόδρομο του Πολυγύρου.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου κος Αστέριος Ζωγράφος και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» κα  Ιφιγένεια Κυριάκου με κοινή  ανακοίνωση τους καλούν  όλους στην μεγάλη γιορτή –Θεσμό του τόπου.
Φίλες και φίλοι.
Η πόλη μας και φέτος, καταθέτει τη δική της πολιτιστική πρόταση ως αντίδοτο στη διάχυτη αίσθηση απαισιοδοξίας, επιλέγοντας τον Πολιτισμό ως ένα από τα πλέον ασφαλή μονοπάτια υπέρβασης κάθε κρίσης.
Δεκάδες σύλλογοι σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα αναπτύσσουν δράσεις για την…
ανάδειξη της παράδοσης και του πολιτισμού. Το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας «Αριστοτέλης» ενισχύει και στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια. Με τη συμμετοχή όλων αυτών των συλλόγων κατάφερε το 2015 να δημιουργήσει ένα πλέγμα εκδηλώσεων στην πρωτεύουσα του νομού μας που στόχο έχουν την προώθηση της τοπικής παράδοσης, των τοπικών γεύσεων, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς με τον τίτλο «Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός».
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι εκδηλώσεις αυτές έχουν γίνει πλέον θεσμός για την πόλη μας και εμπλουτίζονται με καινούρια στοιχεία κάθε χρόνο. Η συμμετοχή των συλλόγων, των παραγωγών και του κοινού είναι τόσο μεγάλη που μας δίνει τη δύναμη, παρά τους δύσκολους καιρούς, να τις συνεχίζουμε, να τις ενισχύουμε και να προσθέτουμε συνεχώς νέα στοιχεία, με μόνο στόχο την ανάδειξη του τόπου μας. 
Σας καλωσορίζω, λοιπόν,  στον Πολύγυρο και σας εύχομαι από καρδιάς να περάσετε ένα τετραήμερο γεύσεων, χρωμάτων, ήχων και παραστάσεων, ετσι ώστε να φύγετε «γεμάτοι» από τον τόπο μας.
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου
Αστέριος Ζωγράφος
Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πολυγύρου υποδέχεται τη μεγάλη γιορτή ανάδειξης τοπικών προϊόντων και πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός», στον Πεζόδρομο του Πολυγύρου. Η τετραήμερη, αυτή τη φορά γιορτή, πραγματοποιείται σε συνεργασία με δεκάδες συλλόγους του διευρυμένου Δήμου Πολυγύρου και παραγωγούς τοπικών προϊόντων.
Φέτος για πρώτη φορά φιλοξενούμε και χορευτικά συγκροτήματα από το εξωτερικό με στόχο να δημιουργήσουνε φιλίες, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και επαφές, να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τις ομορφιές του τόπου μας, τις μαγευτικές παραλίες, την ιστορία και τον πολιτισμό μας.
Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε και να τιμήσετε αυτή μας την προσπάθεια με την κοινή πεποίθηση πως αυτή είναι μόνο η αρχή μιας νέας φάσης στη διαδρομή της ανοδικής πορείας του θεσμού.
Με τιμή
Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Ιφιγένεια Κυριάκου