Είσαι 18 – 28 ετών και θέλεις να ζήσεις & να εργαστείς στην Αγγλία μαθαίνοντας παράλληλα τη γλώσσα; Τότε το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας Au Pair (διάβασε εδώ γιατί να γίνεις au pair; ) που σου προσφέρει η aupairation ltd είναι αυτό που ψάχνεις!

Είσαι 18 – 28 ετών και θέλεις να ζήσεις & να εργαστείς στην Αγγλία μαθαίνοντας παράλληλα τη γλώσσα; Τότε το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας Au Pair (Γιατί να γίνεις au pair; Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας για νέες & νέους ηλικίας 18-28 ετών) που σου προσφέρει η aupairation ltd (Είσαι νέος 18-28 και θες να αποκτήσεις μια εμπειρία από μία ξένη χώρα; Έλα να γνωριστούμε!) είναι αυτό που ψάχνεις!

Με τη συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα θα ζήσεις με ελάχιστα έξοδα για 6-12 μήνες στην Αγγλία, ανακαλύπτοντας τη χώρα και την κουλτούρα της ως μέλος μιας οικογένειας που θα σε φιλοξενεί και θα σου παρέχει δωρεάν διαμονή, διατροφή, χαρτζιλίκι κ.α. Εσύ σε αντάλλαγμα θα συμμετέχεις στη φροντίδα των παιδιών της και σε ελαφριές δουλειές του σπιτιού.
Θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη γλωσσομάθειά σου στα αγγλικά, να αναπτύξεις τις προσωπικές σου δεξιότητες όπως επικοινωνία, ευελιξία, ανεξαρτησία κ.α., να αποκτήσεις εμπειρία στη φροντίδα των παιδιών, να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου, να κάνεις νέες φιλίες με άτομα απ? όλο τον κόσμο & να βιώσεις τη χώρα “από μέσα” και όχι σαν τουρίστας.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες οικογένειες στη Βρετανία. Κάνε την αίτησή σου τώρα για να προλάβεις το επόμενο σχολικό έτος!

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέψου την ιστοσελίδα μας:
www.aupairation.com
facebook: aupairation ltd
τηλ. 6972 833178