Την αξιοποίηση του δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη σε περίπτωση αποχώρησης της Ελντοράντο μελετά η κυβέρνηση, μετά από νέες απειλές της καναδικής εταιρείας εξόρυξης χρυσού για διακοπή των εργασιών της στη βόρεια Ελλάδα.
Πηγές κοντά στον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Σταθάκη, τονίζουν ότι σε περίπτωση που η καναδική εταιρεία κάνει πράξη την απειλή της, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την αξιοποίηση των τεράστιων ποσοτήτων χρυσών ενδυμάτων που διαθέτει ο τραγουδιστής, ή ακόμα και την πώληση του σε ξένους επενδυτές.
«Είναι γνωστό ότι στη ντουλάπα του Γιάννη Φλωρινιώτη βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο μεγαλύτερο απόθεμα χρυσού της χώρας, ενώ ο ίδιος είναι μάλιστα και πιο μεγάλη φίρμα από την Ελντοράντο. Τέλος είναι ιδιαίτερα φιλικός στο περιβάλλον» ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Ανησυχία εκφράζει η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη


Εν τω μεταξύ, ιδιαίτερα ταραγμένη εμφανίστηκε σε συνέντευξη της η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, Μαρίνα Πατούλη, η οποία εξέφρασε το φόβο ότι σε περίπτωση αποχώρησης της εταιρείας, η κυβέρνηση είναι πιθανό να προσπαθήσει να στήσει μονάδα εξόρυξης χρυσού στο σαλόνι της.
«Για όλα τους έχω ικανούς, αλλά θα με προστατέψει ο τζουτζούκος μου ο Γιώργος που είναι χρυσό παιδί και με το στιβαρό τζορτζκλουνίσιο βλέμμα του θα διώξει όλους τους Συριζαίους μακριά» δήλωσε η κ. Πατούλη.
Ενδιαφέρον και από τα ενεχυροδανειστήρια «Ριχάρδος»
Τέλος, το ενδιαφέρον της για την αγορά του χρυσού της Ελντοράντο εξέφρασε σε σημερινό δελτίο τύπου της η αλυσίδα ενεχυροδανειστηρίων ‘Ριχάρδος’.
«Όπως γνωρίζουν όλοι, αγοράζουμε χρυσό στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προτείνουμε στην Ελντοράντο να έρθει σε ένα από τα καταστήματα μας και να μιλήσει με τους έμπειρους εκτιμητές μας, που άμεσα θα της δώσουν μια πολύ συμφέρουσα προσφορά» αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: http://tovatraxi.com