Φίλες και φίλοι

Έμποροι, Βιοτέχνες, Επαγγελματίες

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις,( Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Χαλκιδικής), έχω να αναφέρω τα εξής:

Ποτέ δεν έκρυψα τις πολιτικές μου πεποιθήσεις σε αντίθεση με κάποιους άλλους .

Άλλωστε μέσα από αυτό το πλαίσιο προσπάθησα να βάλω ένα λιθαράκι προς όφελος του κάθε επαγγελματία ώστε να βοηθηθεί στον άνισο αγώνα που διανύει στην καθημερινότητά του ( υπερφορολόγηση , μείωση τζίρου, ανασφάλεια κ.α.).

Από την μέχρι τώρα πορεία μου στα κοινά της Χαλκιδικής μας, πάντα ενεργούσα για το καλό του επαγγελματία γιατί πάντα αυτό είχα στο μυαλό μου.

Δεν επιδίωξα ποτέ μου, την προσωπική προβολή και τις Business που ονειρεύονται κάποιοι άλλοι. Έχω αποδείξει με τις πράξεις μου, ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτά.

Η δυναμική των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού καθώς και οι προτάσεις του «Επιχειρούμε μαζί» είναι που τάραξαν τα λιμνάζοντα νερά και κάποιοι αναγκάζονται να προβούν σε κινήσεις που γινόταν πριν από πολλά χρόνια με αποτελέσματα γνωστά σε όλους μας.

Εμείς μιλώντας σε όλους εσάς αλλά και στον καθένα ξεχωριστά, δεσμευόμαστε πως δε θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν, να μας στερήσει το δικαίωμα να κριθούμε, από τους συναδέλφους – επαγγελματίες της Χαλκιδικής στις επερχόμενες εκλογές.

Η αλήθεια πάντα κερδίζει.

Πάμε μπροστά όλοι μαζί σε έναν αγώνα που από νωρίς ανάγκασε κάποιους να ρίξουν τις μάσκες τους και να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι και πόσο φοβούνται τη κρίση του Χαλκιδικιώτη επαγγελματία.

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητήριου

Επικεφαλής του Συνδυασμού « Επιχειρούμε Μαζί»

το Δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ , στο οποίο αναφέρετε 

ο επικεφαλής του Συνδυασμού « Επιχειρούμε Μαζί» εδώ…