Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρτης “Η Αφησιά”. με ανακοίνωση του ενημερώνει τα μέλη αλλά και τους φίλους του ότι προχώρησε στην Ανανέωση της ιστοσελίδας για  την καλύτερη ενημέρωση όλων…

Ανανέωση της ιστοσελίδας μας…
Συνεχώς επικοινωνούν μαζί μας Αφυσιανοί (και όχι μόνο) που άκουσαν ή ανακάλυψαν τον σύλλογο μας μέσα από το διαδίκτυο για να μας δώσουν συγχαρητήρια για το έργο μας και περισσότερο στο κομμάτι της λαογραφίας.
Μέσα από αυτή την επικοινωνία με λύπη διαπιστώσαμε ότι η ευκολία που παρέχει το facebook ως προς την ενημέρωση των φίλων του συλλόγου, ήταν η αιτία που παραμελήσαμε την ιστοσελίδα μας και σταματήσαμε για αρκετό καιρό την ενημέρωση της.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ακόμη που δεν χρησιμοποιούν το facebook και δεν έχουν την δυνατότητα να μάθουν τα νέα μας και να ενημερωθούν για τις δράσεις μας.
Για τον λόγο αυτό ανανεώσαμε την ιστοσελίδα μας, και προσπαθούμε να προσθέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αρχειακό υλικό από την πορεία μας.
Ο λόγος είναι γιατί θέλουμε να μας γνωρίσουν καλύτερα όσοι θέλουν να μάθουν για εμάς, αλλά και το υλικό αυτό να υπάρχει ως υπενθύμιση της πορείας του συλλόγου τα τελευταία δέκα χρόνια γιατί δυστυχώς έχουμε την τάση να ξεχνάμε γρήγορα…

η σελίδα είναι …http://www.afisia.gr/news/