Από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας συνελήφθησαν για την υπόθεση 3 άτομα κατά τη διαφυγή τους
Αφαίρεσαν από ξενοδοχείο χρηματοκιβώτιο το οποίο εγκατέλειψαν ύστερα από τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο που το μετέφεραν
Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, κλοπή χρηματοκιβωτίου από ξενοδοχείο σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (6-10-2017) το πρωί, δύο 38χρονοι και μία 30χρονη, όλοι τους ημεδαποί, σε βάρος των σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα νυχτερινές ώρες της 5 προς 6-10-2017, αφαίρεσαν από χώρο αποθήκης ξενοδοχείου σε περιοχή της Χαλκιδικής, ένα μη πακτωμένο χρηματοκιβώτιο με το χρηματικό ποσό των 1.860 ευρώ.

Κατά τη διαφυγή τους με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους, το όχημά τους ανατράπηκε αφού βγήκε από την πορεία του και το εγκατέλειψαν μαζί με το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο.

Περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, εντόπισαν το παραπάνω όχημα και το χρηματοκιβώτιο επιμελώς κρυμμένο σε κοντινή απόσταση, ενώ ύστερα από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίσθηκαν και οι προαναφερόμενοι να κινούνται πεζοί και συνελήφθησαν.

Το χρηματοκιβώτιο με το περιεχόμενό του κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες και ένα ηλεκτρικό εργαλείο διάτρησης που βρέθηκε μέσα σε αυτό, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε τυχόν παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.