Αναμφισβήτητα δυο είναι τα σημερινά παιχνίδια που κλέβουν τις εντυπώσεις. Αυτά δεν είναι άλλα από το ΠΟ Τρίγλιας – ΠΟ Μουδανιών και το Όλυνθος Ολύνθου – ΜΚ Στρατωνίου.

1. ΠΟ Τρίγλιας – ΠΟ Μουδανιών

Ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα τους που κρατάει πολλά χρόνια. Ένα παιχνίδι που προσελκύει τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου κάθε φορά που πλησιάζει. Οι γηπεδούχοι είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα αήττητοι, ενώ ο ΠΟΜ είναι λίγο πιο χαμηλά με 4 βαθμούς. Ωστόσο, ανεξάρτητα βαθμολογικής συγκομιδής είναι ένα δυνατό παιχνίδι.

2. Όλυνθος Ολύνθου – ΜΚ Στρατωνίου

Ένα παιχνίδι που έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Όλυνθος είναι αήττητη στην 2η θέση με 10 βαθμούς(μία ισοπαλία), ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται με 7 βαθμούς με μια ήττα και μια ισοπαλία. Πρόκειται για δυο ομάδες που δείχνουν από την αρχή πως θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε όλα τα σημερινά παιχνίδια:

Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία – 5η Αγωνιστική
Τετάρτη 18 Οκτ. 2017   Ώρα : 16:00 Γήπεδο :
1 ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ – ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΟΛΥΝΘΟΥ
2 ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3 ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΦΥΤΟΥ
4 Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ – Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ
5 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ – ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
6 ΑΡΙΣ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ
7 Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΑΡΤΗΣ
8 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
  • Σημαντικό παιχνίδι έχει και το Παλαιοχώρι για την εμβόλιμη 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Ο Άρης φιλοξενείται στην Ραιδεστό από την Καρδία (η Καρδία έχει πρόβλημα με το γήπεδό της) με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο.