Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής και το SETE Training οργανώνουν στη Χαλκιδική σεμινάριο “Management Masterclass Ενοικιαζόμενων Δωματίων”,για ιδιοκτήτες Ενοικιαζόμενων Δωματίων που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου.

Το “Management Masterclass Ενοικιαζόμενων Δωματίων” είναι ένα Workshop εκπαιδευτικό εργαστήρι του SETE Training για ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και μικρών ξενοδοχείων που  βοηθά τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις διάφορες προκλήσεις στη διοίκηση και τη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Επιπλέον οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την δυνατότητα να προσαρμοστούν στο ιδιαίτερα σημαντικό ψηφιακό περιβάλλον όπου τα κοινωνικά δίκτυα και οι διαδικτυακές εφαρμογές παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στην επικοινωνία όσο και στη διαχείριση του πελάτη.

Το σεμινάριο υλοποιείται σε συνεργασία του ΣΕΤΕ με την Ομοσπονδία Σωματείων Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής.

Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ καλύπτει το 50% με 70% του κόστους συμμετοχής και το υπόλοιπο η Ομοσπονδία, παρέχοντας σε όλους τους επαγγελματίες των καταλυμάτων ανέξοδα πρόσβαση στην κατάρτιση.