Με τους καλύτερους οιωνούς για το θέαμα και τους γηπεδούχους ξεκίνησε η αναμέτρηση όταν στο 3′ ο Σαρβανίδης έπιασε τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής και κατέληξε στα δίχτυα της Ολύνθου.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αντιδράσουν και να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Σάγγου και τον Καραίτη να λέει όχι στο 16′. Στη συνέχεια της ίδιας φάσης ο Μπακαρόπουλος φεύγει στην κόντρα και πλασάρει άουτ για τους γηπεδούχους. Άλλη μια ευκαιρία για την Όλυνθο με τον Πανισκάκη να παίρνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και τον Καραϊτη να αντιδράει σωστά και πάλι στο 32′. Οι εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν. Αυτή τη φορά, αρχικά από εκτέλεση φάουλ του Σπάσιτς ο Πανισκάκης έδιωξε σε κόρνερ, με τον γκολκίπερ της Ολύνθου να διώχνει σε κόρνερ και την κεφαλιά του Ψευτογιώργου. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση έγινε στο 40′ όταν μετά από σέντρα του Αθανασιάδη ο Πανισκάκης Μανώλης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 1-0 το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με πολύ ωραίο ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, τα δεδομένα του αγώνα συνεχίστηκαν έτσι όπως ακριβώς τελείωσαν. Χαμένη ευκαιρία για την Τρίγλια με το πλασέ του Σαπανίδη από το ύψος του πέναλτι να σταματάει στα σώματα και να απομακρύνεται στο 58′. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, το οποίο έδωσε ο διαιτητής, Σερέτης, στο 65′ έπειτα από πτώση του Μελίσση, αλλά με υπόδειξη του 2ου βοηθού, Μαλανδρή, προηγήθηκε οφσάιντ. Στο 75′ η Όλυνθος φώναξε και πάλι για πέναλτι σε πτώση του Πανισκάκη, αλλά ο ρέφερι έδωσε συνέχεια στο ματς. Στο 77′ ο Σερέτης είδε φάουλ του Καραγκιοζίδη, στο χώρο του κέντρου, πάνω στον Σπάσιτς, με αποτέλεσμα να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη τον κεντρικό αμυντικό των φιλοξενούμενων.

Τη σκυτάλη των αποβολών πήρε από τον διαιτητή Σερέτη ο Καράι της Ολύνθου, όταν πάλι στο χώρο του κέντρου έδωσε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στον έτερο κεντρικό αμυντικό της ομάδας στο 86′ και ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να φύγουν στην κόντρα. Οι αλλεπάλληλες αποβολές δεν τελείωσαν εκεί καθώς στο 89′ ο Σερέτης είδε πέναλτι στην προσπάθεια του Μπακαρόπουλου να περάσει τον τερματοφύλακα Πανισκάκη, αλλά είναι σχεδόν καταφανέστατο πως ο πορτιέρο βρίσκει την μπάλα. Μετά την παράβαση που σφύριξε ο διαιτητής έδειξε τρίτη κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Ολύνθου, τον Μελίσση(αυτήν απευθείας), για διαμαρτυρία. Μετά από όλα αυτά και τις έντονες διαμαρτυρίες ο Σπάσιτς έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Σημαντική νίκη για την Τρίγλια που μένει στην κορυφή και φτάνει στο +5 από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά στην αντίπερα όχθη υπάρχουν δικαιολογημένα έντονα παράπονα για την αντιμετώπιση του αγώνα από τον διαιτητή, Σερέτη, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

ΠΟ Τρίγλιας 2
Όλυνθος Ολύνθου 0

Διαιτητές: Σερέτης-Χριστάκογλου-Μαλανδρής

Συνθέσεις: 

ΠΟ Τρίγλιας: Καραϊτης, Μιλκούδης, Μπινίκος, Ψευτογιώργος, Πίνε, Σαρβανίδης, Πεχλιβανίδης, Σπάσιτς, Μπακαρόπουλος, Μέτσι, Σαπανίδης.

Αλλαγές: Δόμπρογλου, Μαυρίδης.

Όλυνθος Ολύνθου: Πανισκάκης Ν, Καραγκιοζίδης, Καράι, Σάγγος, Μουρμούρης, Βέντζιος, Αποστολάκης, Σκέμπι, Αθανασιάδης, Πανισκάκης Μ, Μελίσσης.

Αλλαγές: Γεραντζής.

Κράτα το