ΜακεδονίαΧαλκιδική

Αίθριος καιρός με σποραδικές νεφώσεις…σήμερα για την Χαλκιδική…

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τις παραλίες, αλλά και στα ορεινά της Χαλκιδικής για σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 16 βαθμούς

Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Για σήμερα Τρίτη στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής… , περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά, προβλέπεται για σήμερα στην Ορεινή Χαλκιδική…,με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Για σήμερα Τρίτη , ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: EMY-METEO

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close