Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως είναι Κρητικός και όχι άδικα. Λίγοι είναι όμως αυτοί που γνωρίζουν πως ο 18χρονος κρατάει και λίγο που λέμε από το νομό μας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας της Σλάβια Σόφιας είναι εδώ και αρκετό καιρό στο προσκήνιο των ΜΜΕ όλης της Ευρώπης με τις εμφανίσεις του και τον γλυκοκοιτάζουν μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Όταν όλοι γράφουν γι αυτόν, πρέπει να αναφερθεί πως ο ύψους 1.95 Έλληνας τερματοφύλακας έχει ιδιαίτερη σχέση με την Τρίγλια Χαλκιδικής.

O πατέρας του είναι μίσος από το νομό μας καθώς η μάνα του είναι από την Τρίγλια. Μάλιστα, ο νεαρός τερματοφύλακας περνάει αρκετές μέρες των καλοκαιρινών του διακοπών στο νομό μας και πιο συγκεκριμένα στην Τρίγλια διότι έχει το εξοχικό του.

Ο νεαρός έχει περίπου 20 συμμετοχές με τη φανέλα της Σλάβια Σόφιας και περίπου πέντε εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενώ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων το τελευταίο διάστημα με τα πρώτα του σοβαρά ποδοσφαιρικά βήματα να είναι στις ακαδημίες του Άρη.

Άξιο αναφοράς είναι πως πέρσι βρέθηκε στις προπονήσεις της Ρόμα και λίγο έλειψε να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή. Το μέλλον του ανήκει!