Η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας , διοργανώνει και φέτος συγκέντρωση τροφίμων , τα οποία θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το κοινωνικό αυτό πρόβλημα της ανέχειας και της αδυναμίας συμπολιτών μας να ανταποκριθούν στην προμήθεια ακόμα και βασικών αγαθών , δυστυχώς είναι υπαρκτό.

Είναι μοναδική ευκαιρία που δίνεται στον καθένα , εν όψει της εορταστικής περιόδου , να δείξει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά του , την έννοια του για τον συνάνθρωπό του και εν τέλει την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Σας καλώ όλους να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα αυτό ώστε και φέτος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να δώσουμε ελπίδα σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Η διανομή όπως και πέρυσι θα γίνει ισομερώς σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα , με διακριτικότητα και σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματικό πρόβλημα και που οι ίδιες οι τοπικές κοινωνίες θα υποδείξουν.

Όσοι επιθυμείτε να συνεισφέρετε μπορείτε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να απευθύνεστε στα Δημοτικά Καταστήματα σε όλα τα χωριά μας και στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης στη Νικήτη.
Πληροφορίες στο τηλ. 23750 20151