Υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17 Νοέμβρη σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο οποίος σημείωσε πως «δεν έχει συλληφθεί η πρώτη γενιά, εκείνοι που έδωσαν εντολές για συγκεκριμένα χτυπήματα».

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο κ,. Καμμένος είπε ότι οι έρευνες για τη 17 Νοέμβρη σταμάτησαν σε αυτή την ομάδα που συνελήφθη. Δεν αποκαλύφθηκαν, όπως ανέφερε, οι κεφαλές που έδωσαν την εντολή για κάποια χτυπήματα και είπε ότι υπάρχουν άτομα εντος και εκτος Ελλάδας.

«Πρέπει να βρούμε την άκρη γιατί η 17 Νοέμβρη και η τρομοκρατία στοίχησαν πολύ στην Ελλάδα και στοίχησαν πολύ αυτοί που προϋπήρξαν αυτής της ομάδας που συνελήφθη», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Εγώ ξεκαθαρίζω ότι είμαι απόλυτα πολιτικά αντίθετος στο να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα, σε έναν άνθρωπο που ουσιαστικά δεν έχει αποκηρύξει τα εγκλήματα για τα οποία έχει καταδικαστεί», υπογράμμισε.

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία του γιου του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, στην «επιτροπή υποδοχής» του Δημήτρη Κουφοντίνα κατά την έξοδό του από τις φυλακές Κορυδαλλού ο κ. Καμμένος σχολίασε: «εγώ για παιδιά δεν πρόκειται να κάνω ποτέ αναφορά ούτε από τη μια πλευρά, ούτε από την άλλη».

«Τα παιδιά αφήστε τα να παίξουν», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «το παιδί έχει τη δική του ευθύνη και δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη λογική, εγώ δεν ασχολούμαι με τα παιδιά των άλλων».