Σήμερα Κυριακή ολοκληρώνονται οι εργασίες της Philoxenia 2017….Κατά τη διάρκεια της έκθεσης  οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις, κερδίζοντας πλούσια δώρα! Έτσι και σήμερα ακόμη έχουν ακόμη ένα λόγο να επισκεφθούν  τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τουρισμού της χώρας!

1.«ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ»


Ο Δήμος Παξών, στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Περίπτερο 15 stand 19 στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA διοργανώνει έναν «γλυκό» διαγωνισμό, ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ.
Με ένα φιλί ταξιδεύετε στην Ελλάδα, στους ονειρικούς Παξούς και τα όμορφα νησιά του Ιονίου, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα, Ζάκυνθο, Μεγανήσι!
Ο Διαγωνισμός εμπνέεται από τον μύθο του κρυφού έρωτα του Ποσειδώνα με την Αμφιτρίτη, ώστε να συνδεθεί ο μύθος της «κρυφής αγάπης του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης» – που χρησιμοποιούσαν το νησί ως ερωτικής φωλιά – με την σύγχρονη τουριστική πραγματικότητα των ειδυλλιακών Παξών και να προβληθούν οι ιδιαιτερότητες του όμορφου και ερωτικού αυτού νησιού του Ιονίου αλλά και των υπολοίπων μοναδικών νησιών που το καθένα τους, κρύβει το δικό του μύθο και σας περιμένουν να τον ανακαλύψετε!
Το βραβείο: 3μερα διακοπών στα νησιά του ΙΟΝΙΟΥ και των ΠΑΞΩΝ και άλλα δώρα… γεύματα και περιηγήσεις
*Όλες οι προσφορές αφορούν τα 2 άτομα και μετά από επικοινωνία με τον χορηγό.
Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας… για να σας ταξιδέψουμε στο Ιόνιο!

2. Αυτή η Philoxenia σε πάει Κύπρο!

O Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) και η Louis Hotels προσφέρουν σε έναν τυχερό που θα αναδειχθεί με κλήρωση στην φετινή PHILOXENIA, ένα υπέροχο τετραήμερο ταξίδι με προορισμό το νησί της Αφροδίτης, την πανέμορφη Κύπρο!
Tο ταξίδι περιλαμβάνει:

• Αεροπορικά εισιτήρια με προορισμό την Κύπρο, για δύο άτομα μετά φόρων και μετ’ επιστροφής, προσφορά του ΚΟΤ.
• Μετακίνηση (transfer) από και προς το αεροδρόμιο Κύπρου, προσφορά ΚΟΤ.
• Διαμονή για 3 νύχτες στο LOUIS PHAETHON BEACH, στην Πάφο (00357 26 96 4600) σε δίκλινο δωμάτιο, προσφορά του ξενοδοχείου. Περίοδος υλοποίησης ταξιδίου: 10/11/17-31/3/18, εξαιρουμένων των περιόδων Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Θεοφανείων, τριημέρου Καθαράς Δευτέρας και βάσει διαθεσιμότητας.

Φόρμες συμμετοχής συμπληρώνονται στο stand 33 του περιπτέρου 15.
Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα ταξιδέψει στην μαγευτική Κύπρο.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17.00, στο περίπτερο του ΚΟΤ, περιπτερο 15 αρ. σταντ 33.

3. Η SURREAL HOSPITALITY (Περίπτερο 13 stand 68) θα κληρώσει μια τριήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Keri Village 4* Adults Only (άνω των 16 ετών) στο Κερί Ζακύνθου σε All Inclusive, βάσει διαθεσιμότητας.

4. ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Τέσσερα (4) 3ήμερα πακέτα διανυκτέρευσης (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα με πρωινό στο ξενοδοχείο FilosXenia Ismaros Hotel 4*

Διαθέσιμες ημέρες | In: (από Κυριακή) – Out: (μέχρι Παρασκευή)
Διαθέσιμες ημερομηνίες | 01/05 – 15/06 & 16/09 – 07/10

Τέσσερα (4) 3ήμερα πακέτα διανυκτέρευσης (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα με πρωινό στο ξενοδοχείο FilosXenia Roxani Country House Hotel 3*

Διαθέσιμες ημέρες | In: (από Κυριακή) – Out: (μέχρι Παρασκευή)
Διαθέσιμες ημερομηνίες | 01/05 – 15/06 & 16/09 – 07/10

5. Η TRAVELING GUIDEL.T.D. θέλοντας να ευχαριστήσει τους χιλιάδες των ταξιδιωτών που την εμπιστεύονται, αλλά και όλους τους νέους υποστηρικτές της και τα μέλη του TRAVELING GUIDE CLUB, ΚΛΗΡΩΝΕΙ πολλά και πλούσια ΔΩΡΑ! στο περίπτερο 15, 10B.

Α. Για όλους όσους γίνουν μέλη του TRAVELING GUIDE CLUB κατά την διάρκεια της έκθεσης, με την εγγραφή τους λαμβάνουν ( 10 ) δέκα λαχνούς!

ΔΩΡΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Από ένα 3ήμερο σε Πάτμο και Λευκάδα, στα ξενοδοχεία, ROMEOS & TESORO αντίστοιχα!
Από ένα 2ήμερο σε Νεστόριο, Χαλκιδική, Καστοριά, Πιερία, στα ξενοδοχεία, AFKOS GRAMMOS, BLUE DOLPHIN, DOLTSO, GRAND PLATON αντίστοιχα!
Από ένα 2ήμερο σε Άγκιστρο Σερρών, Καραβοστάσι Θεσπρωτίας, Λουτράκι Πέλλας και Σιάτιστα Κοζάνης, στα ξενοδοχεία, EVI MARIA, EDEM, BLUE BAY, IBERIS, αντίστοιχα.!
Β. Για όσους δεν γίνουν μέλη του CLUB, κατά την διάρκεια της έκθεσης, λαμβάνουν ( 1) έναν λαχνό!

ΔΩΡΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

1.Από ένα 2ήμερο σε Κοζάνη, Κομοτηνή, στα ξενοδοχεία, ALIAKMON, OLYMPOS αντίστοιχα!
2.Από ένα γεύμα για ( 2 ) δύο άτομα σε Παλιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας, Σκλήθρο Φλώρινας, Ακριτοχώρι Σερρών, Καραβοστάσι Θεσπρωτίας, στα αντίστοιχα, Εστιατόριο Η ΜΑΡΙΑ, Ταβέρνα του ΘΩΜΑ, Ταβέρνα ΕΙΡΗΝΗ, Ταβέρνα ΣΚΑΛΑ ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ.
*Οι κληρώσεις θα γίνουν στο τέλος της έκθεσης από δικηγόρο της TRAVELING GUIDEL.T.D. Απαγορεύεται να λάβουν μέρος στις κληρώσεις οι εργαζόμενοι της εταιρείας, καθώς και συγγενείς τους πρώτου βαθμού

6. SEE YOU IN PELLA

Ο Δήμος Πέλλας στο πλαίσιο συμμετοχής του στην Philoxenia 2017 σας αναμένει στο Περίπτερο 15 / Stand 02 για τον μεγάλο διαγωνισμό μας για 2 τυχερούς.

Το δώρο της κλήρωσης περιλαμβάνει (για 2 άτομα):

Μονοήμερη διανυκτέρευση στα Γιαννιτσά
(χορηγοί: Ξενοδοχείο Αλέξανδρος & Ξενοδοχείο Πέλλα)

Ένα πλήρης γεύμα στον ποταμό Λουδία
(χορηγός: Λουδίας Café Restaurant & Catering)

Δωρεάν Είσοδο στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας
Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και Ώρα17:00 στο περίπτερο του Δήμου Πέλλας (περ15/std 02) και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

* Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό σε άτομα άνω των 18 ετών.

7. Μεγάλος Διαγωνισμός 2 Νικητές Bansko ή Σόφια για Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά

Τριήμερη Οδική Εκδρομή για 2 Άτομα – Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 12/11/2017

8. Aeroflot

Κυρίες και κύριοι, κερδίστε από την Aeroflot δύο αεροπορικά εισιτήρια σε διακεκριμένη θέση από Θεσσαλονίκη για Νεά Υόρκη με επιστροφή.Περάστε τώρα από το περίπτερό μας για να δηλώσετε συμμετοχή,

Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 12/11/2017 στις 15.00