«Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ’ όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν. Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει το ταχύτερο δυνατόν κάθε δυνατή στήριξη».

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής ο Κυρ. Μητσοτάκης

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα μετέβη το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και ενημερώθηκε για την ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα.

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο, μετέβη στην περιοχή και ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου καθώς και από εκπροσώπους της Πολιτικής Προστασίας, της πυροσβεστικής και του στρατού.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να ενημερωθεί για το ποιες ενέργειες είχαν γίνει από το πρωί, καθώς και αν υπάρχει εικόνα για αγνοούμενους.

Στη συνάντηση παρέστησαν και οι βουλευτές Μάκης Βορίδης, Θανάσης Μπούρας, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Βλάχος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Γεωργία Μαρτίνου και ο Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι αποτελούσαν και το κλιμάκιο των βουλευτών της ΝΔ που ήταν ήδη στην περιοχή από το πρωί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ