Με την συμπλήρωση 3 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων μας στην διοίκηση του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε τους συνδημότες για το έργο που έχουμε επιτελέσει πάνω στις δράσεις που αφορούν το Α.Π.Καλλά και τη διαχείριση που κάναμε στο οικονομικό μέρος. Θέλουμε με
τον τρόπο αυτό να δώσουμε και μια απάντηση στα σχόλια απαξίωσης και μηδενισμού που έγιναν από πλευράς της αντιπολίτευσης για το έργο μας, η οποία αντιπολίτευση ακολουθώντας μια πρακτική περασμένων δεκαετιών, απαξίωσε το σύνολο των δράσεων μας.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στο διάστημα που είμαστε στη διοίκηση του Α.Π.Κ ποτέ δεν µπήκαµε στην διαδικασία να σχολιάσου μετα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης διοίκησης. Απεναντίας κρατήσαμε ότι θετικό βρήκαμε και προσπαθήσαμε να το βελτιώσουμε,όπως οφείλαμε άλλωστε, και φυσικά δημιουργήσαμε νέες δράσεις και προοπτικές για την ανάδειξη του Α.Π.Κ ως φορέα πολιτισμού, στόχος που πιστεύουμε ότι κάθε διοίκηση πρέπει να θέτει.

Το ζητούμενο για εμάς και αυτό που θα θέλαμε να παραδώσουμε σαν παρακαταθήκη είναι ένα οικονομικά εύρωστο Πνευματικό Κέντρο, με πολλαπλές δράσεις που στοχεύουν στο σύνολο του κοινωνικού ιστού, με εύρυθμη λειτουργία και δυνατά θεμέλια, που θα συνεχίσει την λειτουργία του στο πέρασμα του χρόνου χωρίς να επηρεάζεται από τις αλλαγές των διοικήσεων.
Αρνούμαστε λοιπόν να μπούμε στην λογική των νέων διοικήσεων που δηλώνουν πάντα ‘’παραλάβαμε καμένη γη’’, αρνούμαστε να μπούμε στην λογική των απερχόμενων διοικήσεων που δηλώνουν ‘’τα καταστρέψατε όλα’’, αρνούμαστε να μπούμε στην λογική να κάνουμε αντιπολίτευση επειδή έτσι πρέπει, είναι άδικο γι αυτό τον τόπο και μας πάει δεκαετίες πίσω.
Δείτε εδώ αναλυτικά τα δεδομένα και την έκθεση προυπολογισμού..