Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των νηπίων και των γονιών τους στον Πολύγυρο, την Όλυνθο και την Ορμύλια στο κάλεσμα του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Πρόσωπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οργάνωσε έκθεση βιβλίου για παιδιά 2,5 έως 5 ετών τα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου.


Τα παιδιά ξεφύλλισαν τις πολύχρωμες σελίδες δεκάδων τίτλων βιβλίων, γνώρισαν φανταστικούς ήρωες και ταυτίστηκαν μαζί τους ταξίδεψαν σε έναν κόσμο γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας.
Στο πλαίσιο της έκθεσης τις Κυριακές 12, 19 και 26 Νοεμβρίου συμμετείχαν σε παράλληλες δράσεις «Ο Μάγειρας ο Νικολός» με τον Γιώργο Μουμουζιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου, «Κι εγώ Σ’ αγαπώ» με τη Νίνα Ζαφειρίου στον Παιδικό Σταθμό Ολύνθου, «Το νου σου!» με τη Μαρία Κουτσανοπούλου στο Νηπιαγωγείο Ορμύλιας.


Η Πρόεδρος του Ν.Π. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, με την επιτυχημένη λήξη της έκθεσης ευχαρίστησε θερμά όλους αυτούς που βοήθησαν στην πραγματοποίησή της, δίνοντας την υπόσχεση ότι η δράση θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, προσφέροντας στα παιδιά, που ενθουσιασμένα άκουσαν τις αφηγήσεις των παραμυθιών από τους συγγραφείς και στη συνέχεια τα δραματοποίησαν σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και με τους γονείς στο ρόλο των θεατών να τους δίνουν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.
Στην έκθεση συμμετείχαν: το 1ο Νηπιαγωγείο Πολυγύρου, οι Α’& Β’ Παιδικοί Σταθμοί Πολυγύρου, ο Παιδικός Σταθμός Ολύνθου, το Νηπιαγωγείο και ο Παιδικός Σταθμός Ορμύλιας.