ΜακεδονίαΧαλκιδική

Αίθριος & νεφελώδης…σήμερα ο καιρός για την Χαλκιδική…

Αίθριος θα είναι ο καιρός με παροδικές νεφώσεις για σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε φυσιολογικά  για την εποχή επίπεδα

Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Για σήμερα Πέμπτη , περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Για σήμερα Πέμπτη , προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Πηγή: EMY-METEO

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close