Μία παράσταση βασισμένη σε κείμενα, στίχους και μουσικές που αναζητούν τις διαφορετικές εκφάνσεις, αλλά και τη διαχρονικότητα του έρωτα.
Με αφετηρία την ελληνική μυθολογία και τη γέννηση του θεού Έρωτα, ξετυλίγεται το κουβάρι φτάνοντας στο σήμερα και ανακαλύπτουμε τι έχει αλλάξει μέσα στους αιώνες, την αξία της δύναμής του και τη σημαντικότητά του στις ζωές μας.
Ήρωες που έχουν βιώσει το μεγαλείο του έρωτα, συναντιούνται σ’ έναν τόπο κοινό – εκεί που πάει ο έρωτας όταν χάνει τα φτερά του – σ’ έναν ερωτικό «παράδεισο», και καταθέτουν προσωπικές εμπειρίες και στοχασμούς με ποιητική διάθεση και εικαστική ατμόσφαιρα.
Το έργο είναι το απόσταγμα των μαθημάτων της μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «Συναισθηματική Διαλεκτική», που πραγματοποιούνται στην Θεσσαλονίκη εδώ και 6 χρόνια από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Στέλιο Καλαθά. Είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα τολμά και ανεβαίνει στη σκηνή, ξεπερνώντας τους φόβους της έκθεσης και βιώνοντας ένα διαφορετικό ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων μέσω της τέχνης του θεάτρου.


Η παράσταση απευθύνεται σε συναισθηματικά ευφυείς αλλά και σε συναισθηματικά «ανάπηρους» και είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να….ερωτευτούν.
Παράλληλα,την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου , στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης ξεκινάει ο νέος κύκλος μαθημάτων Συναισθηματικής Διαλεκτικής με τον Στέλιο Καλαθά. Ώρες 11.00 – 15.00. Για δήλωση συμμετοχής καλέστε την κυρία Ρίζου στο 6946 105520.
www.synaisthimatikhdialektikh.com


Θέατρο ΣΟΦΟΥΛΗ, Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά, Τηλέφωνο Κρατήσεων 6936 761484
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΔΙΑΣΚΕΥΗ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΚΗΝΙΚΩΝ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΑΥΛΟΣ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΙΚΗ ΔΟΥΡΜΑΖΕΡ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΓΑΝΟΥ
ΓΡΑΦΙΚΑ/ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΦΙΣΑΣ: lacrimosadesign