Ολοκληρώθηκαν τα εορταστικά γυρίσματα της Εκπομπής “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ” με την Σουζάνα Καζακά,  για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, που φιλοξενήθηκαν στον Πολύγυρο και τον ΄Αγιο Πρόδρομο της  Χαλκιδικής.

Στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής που θα προβληθεί τα Χριστούγεννα, συμμετείχαν οι αδελφοί Τσικούρη Δημήτρη και Ανδρέα, φωνή Μαρία Άρνη,Ευγενία Μαυρομάτη,Λεωνίδας Μουλαγιαννός οι μουσικοί Αστέριος Τράκας ,Άγγελος Χίνος,Έφη Ψωμαδέλλη .

Στο Εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής που θα προβληθεί την Πρωτοχρονιά,  μετείχαν ο Λαογραφικός όμιλος Πολυγύρου ο Δήμαρχος κ. Αστέριος Ζωγράφος ,οι αντιδημάρχοι κ.κ.  Γιάννης Σιμώνης,Δημήτρης Ζαγγίλας , Κοντογιώργης Δημήτριος   προέδρος του Αγίου Προδρόμου .

Τα εορταστικά γυρίσματα των δυο Εκπομπών  έγιναν στον Πολύγυρο και τον ΄Αγιο Πρόδρομο της  Χαλκιδικής και  ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο «Έξι βρύσες»και το κτήμα “Γραμμένου” για τη φιλοξενία που παρείχαν σε όλους τους συντελεστές και τους φιλοξενούμενους .

Η εκπομπή προβάλλεται σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο… που προβάλλεται η Εκπομπή “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ” ειδικότερα…
1. TV 100 Θες/νίκη (ote tv)** www.ellastv.gr
2. ΚΑΝΑΛΙ 6 ΞΑΝΘΗ
3. STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΑΜΙΑ (ote tv)** www.ellastv.gr
4. TRT ΒΟΛΟΣ
5. ΚΡΗΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(ote tv)** www.ellastv.gr
6. ΣΥΡΟΣ TV ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ
7. . FLASH CHANNEL ΚΟΖΑΝΗ
8. BLUE SKY ΑΤΤΙΚΗ(ote tv)** www.ellastv.gr.
9.ΔΕΛΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ(ote tv)** www.ellastv.gr
10. HELLENIC TV LONDON
11.AIGAIO TV ΚΑΛΥΜΝΟΣ
12. ΙΩΑΝΝΙΝΑ TV
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ TV ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ELLAS TV ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.