Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των ευχών για το 2017 στον Πολύγυρο με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων από τον Δήμαρχο κ. Αστέριο Ζωγράφο.

Αι-Βασίλης ήταν εδώ …τα ξωτικά επίσης…και όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν το άναμμα των εκατοντάδων λαμπιονιών στους δρόμους και το δέντρο…

η αγάπη τα χαμόγελα και η χαρά ήταν παντού στις καρδιές όλων…

Η φωταγώγηση των εκατοντάδων λαμπιονιών ήταν μια καταπληκτική γιορτή με πολύ Διασκέδαση για μικρά και μεγάλα παιδιά με ξωτικά και ξυλοπόδαρους…,

παιχνίδια, διαγωνισμούς, πινάτες, face painting, γράμματα στον Άγιο Βασίλη, μουσική και χορό στο… χιονισμένο τοπίο, πυροτεχνήματα και γιορτινά κεράσματα, ζεστό κρασί με φρούτα και παραδοσιακά γλυκίσματα από τους συλλόγους.


Στην γιορτη της φωταγωγησης συμμετειχαν…το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», το Τοπικό Συμβούλιο Πολυγύρου, το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου, οι Σύλλογοι Γονέων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Πολυγύρου,ο Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου, Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου, το Φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου «Κιβωτός», ο Σύλλογος Συσπείρωσης Εκδηλώσεων και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, ο Σύλλογος Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Διευρυμένου Δ. Πολυγύρου, ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαλκιδικής «Η Δωδώνη», ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής «Νίκος Καζαντζάκης», ο Σύλλογος Φίλων Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου, ο Ποντιακός Σύλλογος Πολυγύρου.

*Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
*Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη