Ο Χρήστος Γραμμένος μιλάει στο Ράδιο Χαλκιδικής 98,8 για την Ελπίδα Πολυγύρου, τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τη συνέχεια και της Νίκης αλλά και της Ελπίδας Πολυγύρου.

Για τη νίκη της Ελπίδας: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο μαζί με τη Κρήνη μέχρι το τέλος. Θεωρώ πως αυτές οι δυο θα πάνε μέχρι το τέλος. Έχουν ένα δυνατό ρόστερ και το αποτέλεσμα ήταν πολύ σημαντικό για μας».

Για την Ελπίδα Πολυγύρου: «Η ομάδα μπαίνει πολύ καλά στα περισσότερα παιχνίδια και τα αποτελέσματα την αδικούν. Με τους θεωρητικά μεγάλους της κατηγορίας θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω αλλά και από  τα υπόλοιπα ματς θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς. Στόχος μας είναι να μείνουμε στη κατηγορία αλλά και να βάλουμε όσα νεαρά παιδιά γίνεται να πάρουν εμπειρίες. Η συνεργασία της Νίκης με την Ελπίδα θέλουμε χρόνο με το χρόνο να αποδίδει καλύτερα και μέσω των ακαδημιών να βγαίνουν και ταλέντα».

Για το ματς της Ελπίδας με τον Αγ. Μάμα: «Θα είναι δυνατό παιχνίδι. Ο Άγιος Μάμας έχει εξαιρετικό προπονητή που ξέρει να δουλεύει τους νεαρούς παίκτες. Παίζουν ποδόσφαιρο αλλά με τη νίκη ψυχολογίας που είχαμε θα βγει κάτι θετικό για την Ελπίδα».