Προφανώς και δεν είναι αστείο (σ.σ χιουμοριστικός τίτλος) καθώς έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο σχεδιασμός της ομάδας ήταν να πρωταγωνιστήσει. Ωστόσο, η πορεία του Παλαιοχωρίου είναι άκρως εξαιρετική με την έναρξη του δεύτερου γύρου και πλέον κάνει τον Ηρακλή να βλέπει «εφιάλτες».

Ο Άρης Παλαιοχωρίου πέρασε και από την έδρα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας με 1-2, εκμεταλλεύτηκε την απρόσμενη ”γκέλα” του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο 2-2 με την ΑΕ Καρίτσας και πλέον είναι μόνος πρώτος και πάλι στη κορυφή του 2ου ομίλου.

Οι συνθέσεις:

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Κούζας, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τάχος, Αργυρίου (55′ Πιπιλιάρης), Δημητρουλόπουλος, Καρατζάογλου, Δαδάκος (33′ Πέικος, 60′ Ταλαίπωρος), Σκοπελίτης, Μυλωνάς, Κουμπούλα.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Σαμπιασβίλι (54′ Κρημιανιώτης), Κουκουρώνας, Ταϊρης, Αποστόλου, Προβατίδης (54′ Γκιάτας, 92′ Πάπας), Κουκουλέκης, Σιμόνι, Καρλόπουλος, Κωτάκης (89′ Ντόμπρος).

Διπλό στην Αλεξάνδρεια ο Άρης Παλαιοχωρίου

Με τέρματα των Σαμπιασβίλι και Τσιντογιάννη ο Άρης πήρε σημαντικό διπλό εκτός έδρας επί του Φίλιππου Αλεξάνδρειας και οδηγεί τη κούρσα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.