Τρεις υπέροχες βραδιές χάρισαν στο κοινό του Πολυγύρου οι μαθητές και τα μουσικά σχήματα του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου.

Μικροί και μεγάλοι μουσικοί και ερμηνευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών – ακροατών, που γέμισαν την πλατεία και τον εξώστη και απόλαυσαν ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι.

Οι τρεις ιδιαίτερες και ξεχωριστές συναυλίες, το Σάββατο 16, την Κυριακή 17 και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου οργανωθήκαν με την φροντίδα του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πολυγύρου.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου δόθηκε η καθιερωμένη μαθητική συναυλία του Ωδείου με τη συμμετοχή του Προκαταρκτικού Τμήματος της Δημοτικής Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου, του τμήματος της Μουσικής Προπαιδείας και συνόλων κιθάρας, πιάνο, βιολιού και φλάουτου.


Την επόμενη μέρα τη σκυτάλη πήραν η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου και το γυνικείο φωνητικό σύνολο, «ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ» ενώ το τριήμερο των συναυλιών έκλεισαν με τρόπο εντυπωσιακό η Μικτή Χορωδία Πολυγύρου και η Βυζαντινή και Παραδοσιακή Χορωδία

.
Η πρόεδρος του «Αριστοτέλη», Ιφιγένεια Κυριάκου, ευχήθηκε στα παιδιά του ωδείου, τους καθηγητές, τους γονείς τους και το κοινό καλές γιορτές και υποσχέθηκε η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη από ποιοτικές εκδηλώσεις και δράσεις, που αναδεικνύουν το καλλιτεχνικό δυναμικό του Δήμου.