ΑθλητικάΧαλκιδική

ΕΠΣΧ: Αποτελέσματα κυπέλλου (20/12)

Γνωστές έγιναν οι πρώτες ομάδες της ημιτελικής φάσης

Τα δυο από τα τέσσερα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο. Συνεπώς, έχουν γίνει γνωστές οι δυο πρώτες ομάδες της ημιτελικής φάσης.

Αρχικά, η Καλλικράτεια πέρασε με 1-3 από την έδρα της Ιερισσού, ενώ το Παλαιοχώρι επικράτησε της Κρήνης με 4-0 για να πάρει το δεύτερο σημερινό εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Το παζλ της φάσης των “4” θα συμπληρωθεί στις 3/1 με τα παιχνίδια ΠΟ Τρίγλιας – Άρης Κασσανδρείας και Αετός Βαρβάρας – ΜΚ Στρατωνίου και τους νικητές που θα προκύψουν από αυτά.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close