H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκήρυξε διεθνή ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τη παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας για τη διοργάνωση του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης από τις 2 έως τις 11 Μαρτίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 77.000 ευρώ με ΦΠΑ. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίσθηκε η 15η Ιανουαρίου ενώ ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 19 Ιανουαρίου. Η παροχή των υπηρεσιών θα έχει διάρκεια από τις 2 έως τις 12 Μαρτίου.

Για την υπογραφή της σύμβασης απαιτείται η παροχή εγγύησης καλής εκτέλεσης, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε ποσοστό 5% επί της αξίας της σύμβασης, εκτός ΦΠΑ, και κατατίθεται πριν ή κατά την υπογραφή της σύμβασης. Η πληρωμή του αναδόχου θα πραγματοποιηθεί με τη χορήγηση έντοκης προκαταβολής μέχρι ποσοστού 30% της συμβατικής αξίας χωρίς Φ.Π.Α., με την κατάθεση ισόποσης εγγύησης η οποία θα καλύπτει τη διαφορά μεταξύ του ποσού της εγγύησης καλής εκτέλεσης και του ποσού της καταβαλλόμενης προκαταβολής.

Το 20ό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 11 Μαρτίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Φεστιβάλ. Οι εγκαταστάσεις του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους 10 (γραφεία Φεστιβάλ, κινηματογραφική αίθουσα Ολύμπιον και κινηματογραφική αίθουσα Παύλος Ζάννας) και στις Αποθήκες του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (4 Κινηματογραφικές Αίθουσες Τώνια Μαρκετάκη, Φρίντα Λιάππα, Τζόν Κασσαβέτης, Σταύρος Τορνές, Αποθήκη Γ’). Οι ώρες πραγματοποίησης του Φεστιβάλ θα είναι από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το βράδυ.