Μακεδονία

Βροχές, ισχυροί άνεμοι και χιόνια για σήμερα Σάββατο σε όλη την Χαλκιδική…

Συννεφιά, βροχή, χιόνια και ισχυρούς ανέμους κατά τόπους θα έχουμε σήμερα και στις παράκτιες περιοχές και στην Ορεινή Χαλκιδική

Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Με νεφώσεις,βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους προβλέπεται  ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής για σήμερα Σάββατο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου και τους ισχυρούς έως θυελλώδεις βόρειο- ανατολικούς ανέμους να φτάνουν  έως 7 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με  συνέχιση των  βροχοπτώσεων , με την θερμοκρασία στους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Για σήμερα Σάββατο στην Ορεινή Χαλκιδική προβλέπεται βροχή και τις βραδινές ώρες χιονοπτώσεις , με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς  ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση χιονοπτώσεων, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 5 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Αρκετά συννεφιασμένος και βροχερός θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου και βόρειο ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
φώτο αρχείου
επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»

 

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close