pita_sdkx_2018c

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Χαλκιδικής σήμερα έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο φουαγιέ του Κλειστού Δημοτικού Θεάτρου Μουδανιών.

Στην εκδήλωση έδωσαν τον παρόν, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, κ. Κουτσουμούκης Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ, κ. Μάντζιος Αθανάσιος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, κ. Αρναούτογλου Αναστάσιος και φυσικά νυν και πρώην διαιτητές, μέλη του Συνδέσμου Χαλκιδικής μαζί με τις οικογένειες τους.

Πίτα ΣΔΚΧ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Καρπούζης Φώτης, μετά το καλωσόρισμα του έδωσε τον λόγο κατά σειρά στους προέδρους του ΟΠΑ και της ΕΚΑΣΧ και αμέσως μετά στον προσφάτως απελθόντα πρόεδρο κ. Βενιαμίν Θωμόπουλο.

Όλοι στις ομιλίες τους έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στο νέο ξεκίνημα του Συνδέσμου αλλά και στον ρόλο που αυτός έχει να παίξει μαζί με την ΕΚΑΣΧ στην αναγέννηση του Μπάσκετ της Χαλκιδικής. Άλλωστε είναι γνωστή η άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε όλους του φορείς που ασχολούνται με το άθλημα στην νομό.

Το φλουρί έπεσε στον διαιτητή Μάνιο Αθανάσιο ο οποίος, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, ήταν η πρώτη του φορά, στην μακρά ιστορία του με τον Σύνδεσμο.

Πίτα ΣΔΚΧ 2018

Πίτα ΣΔΚΧ 2018Πίτα ΣΔΚΧ 2018