Ο Δήμος Αριστοτέλη συνεχίζοντας το πρόγραμμα του Ανάδειξης και Προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων Τουρισμού της Β.Α Χαλκιδικής και το 2018 ,σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής συμμετείχε στην Έκθεση EΜΙΤΤ που γίνεται από τις 25εως τις 28 Ιανουαρίου κάθε χρόνο στην Κωνσταντινούπολη.
Του κλιμακίου εκπροσώπησης και προβολής του Δήμου Αριστοτέλη που παρέστη στην Έκθεση EΜΙΤΤ , επικεφαλής ήταν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Ζουμπάς ,με την συνεργασία του Προέδρου Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων του Δήμου Αριστοτέλη κ. Λευτέρη Βαλσαμή και την υποστήριξη του κ. Στέφανου Χατζημανώλη ειδικού Συνεργάτη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στη Κωνσταντινούπολη.


Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Ζουμπάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα μηνύματα είναι πολύ θετικά και είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε την αρχή που κάναμε σε μια νέα αγορά στην Κωνσταντινούπολη…


Ο Πρόεδρος Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων του Δήμου Αριστοτέλη κ. Λευτέρης Βαλσαμής αναφερόμενος στην συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση EΜΙΤΤ 2018 στην Κωνσταντινούπολη είπε ότι αξιοποιήθηκαν όλες οι δυνατότητες επικοινωνίας και προβολής με Τουριστικούς Πράκτορες και ειδικούς του Τουρισμού από χώρες όπως η Ινδία, η Ρωσία, η Τουρκία, η Μολδαβία, η Ουγγαρία και μια πλειάδα άλλων εκπροσώπων που ίσως επικοινωνήσαμε για πρώτη φορά.


Ο Δήμος Αριστοτέλη, όπως τόνισε ο κ. Βαλσαμής, παρουσίασε την περιοχή της Β.Α Χαλκιδικής και εκτός των ορίων της Έκθεσης EΜΙΤΤ σε μια Εκδήλωση – Συνέντευξη Τύπου που οργανώθηκε για Τούρκους Δημοσιογράφους και Τουριστικούς Πράκτορες με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.


Τέλος για το μέγεθος και την απήχηση στους ειδικούς του Τουρισμού της Έκθεσης EΜΙΤΤ της Κωνσταντινούπολης, ο κ. Βαλσαμής ανέφερε ότι είναι μία από τις 6 μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο γεγονός που πιστοποιείται από τα στοιχεία των διοργανωτών για το 2017, οι οποίοι δίνουν μεγέθη συμμετοχής της τάξεως 4.550 εκθέτων από 70 χώρες και στον τομέα της επισκεψιμότητας 65.000 επαγγελματιών του τουρισμού με 80.000 κοινό.

*Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
*Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη