Ο νεαρός τεχνικός σχολιάζει στο Χαλκιδική Πολιτική την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στη Σάρτη και τη Φώκαια, ένα παιχνίδι που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Αναλυτικά:

Για το αγωνιστικό κομμάτι: “Στο πρώτο ημίχρονο πρώτοι κάναμε 2 κλασικές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουμε να σκοράρουμε και χωρίς να απειληθούμε πλην της φάσης του γκολ που ήρθε από καθαρή τύχη! Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε ακόμη πιο ψηλά για να γυρίσουμε το ματς και ο αντίπαλος στην κόντρα επίθεση βρήκε χώρους και μας έκανε 2-3 καλές ευκαιρίες. Αφού καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και με τη σειρά μας με πολλές αντεπιθέσεις είχαμε τουλάχιστον 3 κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς και θεωρώ πως τη Σάρτη την κράτησε ζωντανή μια απόκρουση του Σταγκώνη που προσωπικά ίσως είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος! Στο τέλος του αγώνα δεχθήκαμε την ισοφάριση από ένα όμορφο χτύπημα φάουλ. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Αν αναλογιστεί κάνεις τις συνθήκες πριν από το παιχνίδι νομίζω και πιστεύω πως το τελικό σκορ ευχαριστεί και τις 2 ομάδες”.

Για τις διαμαρτυρίες και τα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι: “Όσο για τα υπόλοιπα εγώ θα μιλήσω καθαρά από την πλευρά μου και θα πω την άποψη μου. Πέρυσι στον τελικό δημιουργήσαμε μια εξαιρετική σχέση με τα παιδιά από της Σάρτης. Μετά τον αγώνα αγκαλιαστήκαμε και βγήκαμε φωτογραφία. Αλλάξαμε τηλέφωνα και κρατήσαμε όμορφες ποδοσφαιρικές σχέσεις. Εγώ έτσι έχω μάθει να λειτουργώ όσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Για αυτό και θέλω να τονίσω πως κανένα μέρος της αποστολής μας δεν έχει παράπονο από τη φιλοξενία των ανθρώπων της Σάρτης, δεν μας ακούμπησε και δεν μας προπηλάκισε κανείς, αντίθετα από τη μεριά μου προσπάθησα αρκετά να τους ηρεμήσω.

Αυτό όμως έγινε μέσα στο γήπεδο, έξω από το γήπεδο και χωρίς λόγο ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας μας δέχθηκε φραστική επίθεση με αηδιαστικές κουβέντες και ευτυχώς έδειξε ανωτερότητα, το κατάπιε, τις ίδιες κουβέντες άκουσαν και οι ποδοσφαιριστές μας χωρίς λόγο και αιτία. Όσον αφορά τα υπόλοιπα σε καμία περίπτωση δεν κοσμούν κανένα ποδόσφαιρο, δεν είναι δυνατόν εν έτη 2018 να προπιλακίζεται διαιτητής, ότι απόφαση και να έχει πάρει, όσα λάθη και να έκανε. Δεν είναι δυνατόν να καταστρέφεις την περιουσία του και να τον ξεφτιλίζεις με αυτό τον τρόπο, είναι άνθρωπος, έχει οικογένεια και δουλειά. Πιστεύετε πως εμείς δεν έχουμε αδικηθεί; Σας λέω πως φέτος ειδικά έχουμε χάσει τουλάχιστον 9 βαθμούς από λάθος αποφάσεις. Δεν κάναμε ποτέ έτσι και ούτε θα κάνουμε. Το μόνο που κάναμε ήταν μια κόσμια συνέντευξη δική μου στην κάμερα και μια ανακοίνωση χωρίς ύβρις από τη σελίδα της ομάδας. Νομίζω πως το ποδόσφαιρο πρέπει να το πάνε μπροστά οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος, όλοι οι άλλοι έρχονται μετά.

Κλείνοντας, νομίζω πως από την αρχή του αγώνα υπήρχε προκατάληψη για τον διαιτητή. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υπήρχε δόλος, νομίζω πως ο Κος Σερέτης και οι βοηθοί του έκαναν μια μοιρασμένη διαιτησία 50-50 που λέμε, πολύ καλή διαιτησία χωρίς να υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος και η  άποψη μου είναι πως σωστά δόθηκαν τα πέναλτι και μάλιστα από το βίντεο των παιδιών φαίνονται ξεκάθαρα οι παραβάσεις. Σε γενικές γραμμές η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή και θα το έλεγα ακόμη και αν χάναμε. Ένα παράπονο μου στο τέλος του αγώνα είναι πως ήρθε ο προπονητής της Σάρτης και κουνώντας το δάχτυλο μου είπε… οι σχέσεις μας τελειώνουν εδώ, εσείς τον βάλατε επίτηδες…..και στη συνέχεια έβριζε τους ποδοσφαιριστές του επειδή μιλούσαν μαζί μας…Αν είναι δυνατόν….Αν είναι δυνατόν…

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ομάδα της Σάρτης. Ούτε με τον πρόεδρο ούτε με τους παίχτες ούτε με κανέναν. Απλά κάποιος έπρεπε να πει τα πράγματα και από τη μεριά μας γιατί εμείς φύγαμε από το σπίτι μας 12 το πρωί και γυρίσαμε 20:30 το βράδυ και αυτό δεν το σεβάστηκε κάνεις. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Σάρτης και ελπίζω αυτό να ήταν το τελευταίο κεφάλαιο στο βιβλίο που λέγεται ποδόσφαιρο”.