Μακεδονία

Καιρός…η Ιοκάστη φέρνει βροχές και στη Χαλκιδική…

Βροχερός θα είναι ο καιρός για το Σαββατοκύριακο ,ειδικότερα για σήμερα  Σάββατο

Ο καιρός στη Χαλκιδική…

Βροχερός θα είναι ο καιρός για το Σαββατοκύριακο ,ειδικότερα για σήμερα  Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 11/2, προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Ασθενής βροχή προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close