ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου. Παιδικός αποκριάτικος χορός στις 18:00, στο χώρο του σχολείου.
Σύλλογος Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Διευρυμένου Δήμου Πολυγύρου. Αποκριάτικος χορός στο Senso από τις 22:00. Live το συγκρότημα «Ρουμπαγιάτ».
Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου. Στις 22:00 στο Τουριστικό Περίπτερο Έξι Βρύσες με λαϊκή ορχήστρα και guest star τον μάγο Vandane.
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου. Παιδικός αποκριάτικος χορός από τις 11:00, στο χώρο του σχολείου.
Σύλλογος Απανταχού Ταξιαρχιωτών. Αποκριάτικος χορός στην Απολυμένη Πέτρα, στον Ταξιάρχη, από τις 13:00.
ΤΡΙΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου. Αποκριάτικο παιδικό πάρτι στις 18:00, στις ΚΛiTieS.
Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Καλυβών. Αποκριάτικος γυναικείος χορός μετά τις 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλυβών (Αποθήκες).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καλυβών – Γερακινής. Παιδικό αποκριάτικο πάρτι στις 17:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλυβών.
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου. Παιδικό αποκριάτικο πάρτι στις 18:00, στο Κέντρο Νεότητας.
Γυμνάσιο Πολυγύρου. Αποκριάτικος χορός στο Μικρό Καφέ από τις 20:00
Γ΄ τάξη Ενιαίου Λυκείου Πολυγύρου. Αποκριάτικος χορός στo Stoa club.
Α.Σ. Νίκη Πολυγύρου. Αποκριάτικος χορός στο Τουριστικό Περίπτερο Έξι Βρύσες από τις 22:00 Διασκέδαση με ζωντανή μουσική με το συγκρότημα «Βόρειοι» με διαγωνισμό καλύτερου καρναβαλιού και λαχειοφόρο με πλούσια δώρα.
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου. Παιδικό αποκριάτικο πάρτι στις 17:30, στο χώρο του σχολείου.
Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου. Αποκριάτικος χορός στο Κέντρο Έξι Βρύσες με τα χάλκινα του Αργ. Μάτζιου και την ορχήστρα του Β. Ουζουνίδη από τις 21:30
Όλες τις ημέρες… και τις νύχτες της αποκριάς η καρδιά της διασκέδασης χτυπά στα μαγαζιά του Πολυγύρου. Λειτουργούν καθημερινά προσφέροντας σε ντόπιους και επισκέπτες άριστες υπηρεσίες με τις καλύτερες τιμές. Αποκριάτικα πάρτι, λαϊκές βραδιές και εκπλήξεις από την Τσικνοπέμπτη έως την Καθαρά Δευτέρα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Τ.:2371021420 E-mail: info@polygyros.gr
www.polygyros.gr