Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο Παναθλητικός Όμιλος Νέων Μουδανιών, χτες Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Κλειστό Νέων Μουδανιών.
Στο κατάμεστο γήπεδο συγκεντρώθηκαν όλα τα τμήματα του ΠΟΜ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ) αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και βουλευτές του Νομού. Ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση γεμάτη νιάτα και αγάπη για τον αθλητισμό.

Την έναρξη έκανε ο πρόεδρος του ΠΟΜ, κ Χατζηιορδάνου Φώτης, που μετά από έναν μικρό πρόλογο κάλεσε στο βήμα για χαιρετισμό τους βουλευτές Χαλκιδικής κ. Βαγιωνά και κ. Καρανάσιο και τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Βαλιάνο.


Αμέσως μετά και σε μία συγκινητική στιγμή της βραδιάς, ο ΠΟΜ βράβευσε τον κ. Στέλιο Ελαιοδώρου για την προσφορά του στην Ιστορία του ΠΟΜ και για την προσπάθεια που κάνει να διατηρήσει τις μνήμες ζωντανές μέσα από το ιστορικό αρχείο φωτογραφίας που διατηρεί.

Ο κ. Ελαιοδώρου, μάλιστα, συνέχισε και την εκδήλωση παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του, κάνοντας μία αναδρομή από την ίδρυση του ΠΟΜ μέχρι σήμερα. Επίσης παρουσιάστηκαν από τους υπευθύνους των ακαδημιών φωτογραφίες από την δουλειά που γίνεται σήμερα σε όλα τα τμήματα υποδομής.