45 Χρόνια Αρζουμανίδης…μέσα σε μια πολύ όμορφη, ζεστή και οικογενειακή  ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Εταιρείας “Αρζουμανίδη” παρουσία των μελών της οικογένειας αλλά και των εργαζομένων σε αυτήν…

Την κοπή της πίτας έκανε ο κ. Κώστας Αρζουμανίδης ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση,  δήλωσε την χαρά του για αυτήν την ώρα που κόβει για 45η χρόνια την βασιλόπιτα της Οικογενειακής Επιχείρησης, την οποία με πολύ κόπο και μόχθο εξέλιξε σε μια πρωτοπόρα Εταρεία που το όνομα “ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗ”…συμβολίζει και είναι απόλυτα συνυφασμένο με την “Ποιότητα και Εμπιστοσύνη” στο χώρο του Αυτοκινήτου…

 Ο κ. Κώστας Αρζουμανίδης φανερά συγκινημένος ανέφερε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν  πολύ σημαντική για την Οικογένεια και την Επιχείρηση” αφού η Οικογενειακή Επιχείρηση πέρασε στον άξιο διάδοχο, τον γιο του Γιάννη και το κλίμα φορτίστηκε ακόμη περισσότερο όταν η κυρία Θεανώ Αρζουμανίδη παρέδωσε και εμπιστεύθηκε στα χέρια του εγγονού της, το έμβλημα της οικογένειας λέγοντάς του…  ότι τώρα θα πρέπει να το κρατήσει και να  το σηκώσει ακόμα πιο ψηλά για την οικογενειακή επιχείρηση “Αρζουμανίδη”…

Η φιλοσοφία της εταιρίας “Αρζουμανίδη”, βασίζεται πάντοτε στην διαφάνεια, στις φιλικές και ανθρώπινες σχέσεις, στην σωστή, ειλικρινή και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του καταναλωτή, που συνδυάζεται πάντα με τα υψηλότερα standards παροχής υπηρεσιών, δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας, φροντίδας και σιγουριάς.

Η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. με διακριτικό τίτλο ARMA S.A. είναι μια αμιγής οικογενειακή επιχείρηση από τη Χαλκιδική που δραστηριοποιείται στον Κόμβο Παλαιάς & Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, έξω από την πόλη των Ν. Μουδανιών, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.500 τ.μ., η οποία ανταγωνιστικά αναπτύσσεται συνεχώς από το 1973 στο χώρο των οχημάτων και σε ότι έχει σχέση με αυτά όπως Πωλήσεις, Service, Ανταλλακτικά, Αξεσουάρ, Κοτσαδόροι, Εξατμίσεις, Καταλύτες, Μπαταρίες, Ελαστικά, Ζάντες, Multimedia, RadioCD, Αισθητήρες, Parking System, Συναγερμούς, Body Kit, Αεροτομές, Φώτα Xenon, Βελτιώσεις, Αναβαθμίσεις, Μετατροπές, Μετασκευές, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, Πλυντήρια, Λιπαντήρια κλπ.
Η Εταιρεία “Αρζουμανίδης Α.Ε.” επενδύει εκτεταμένα στον εκσυγχρονισμό και σε βασικές υποδομές ενώ στους στόχους της εταιρίας περιλαμβάνονται…η ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση και η επέκταση των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης υψηλών προδιαγραφών προς το καταναλωτικό κοινό, με τη δημιουργία προτύπου κέντρου ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης οχημάτων.

Ειδικότερα, προωθείται η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού στις νέες εξελίξεις της αυτοκίνησης, έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα την πλήρη ικανοποίηση του καταναλωτή, εφαρμόζοντας με σεβασμό και αξιοπιστία τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του Διεθνούς Προτύπου Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001: 2000 και του προγράμματος συνδετικής πιστοποίησης του Volkwagen Group, διαθέτοντας όλο τον απαιτούμενο εργοστασιακό μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, για On Line σύνδεση με τα εργοστάσια Volkswagen και την Kosmocar μέσω Internet.

Τώρα η εταιρεία πέρασε στα χέρια του Γιάννη Αρζουμανίδη του πρωταθλητή στο Παγκράτιο άθλημα, βαλκανιονίκη στο JUNDO, του παγκοσμιονίκη 2 (δύο) φορές  στην Ελευθέρα Πάλη και επανειλημμένα χρυσού στο MMA, που σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος ΜΒΑ, Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος και Πτυχιούχος Τεχνικός Αυτοκινήτων Οχημάτων, με μια πλειάδα συμμετοχές και παρακολουθήσεις σε σεμινάρια επιχειρηματικής εξειδίκευσης και που μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά.

Τώρα όπως είπε και  κ. Κώστας Αρζουμανίδης, ο Γιάννης Αρζουμανίδης του «Ευ Αγωνίζεσθαι», είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση ΄΄ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.΄΄, που ιδρύθηκε όπως είπαμε το 1973 και αντιπροσωπεύει για τον Νομό Χαλκιδικής τις αυτοκινητοβιομηχανίες VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA, MAZDA και FORD, με κάθετη οργάνωση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση .

*Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
*Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη