Συνέχεια είχε το παιχνίδι των δυο ομάδων καθώς ακολούθησε ανακοίνωση της Αθύτου στην οποία απάντησε η Όλυνθος.

Δείτε τη πρώτη ανακοίνωση και στη συνέχεια την ανακοίνωση… απάντηση της Ολύνθου.

Ανακοίνωση Αθύτου:

Α.Σ.ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ – ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ
1 – 1
Η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με την μισθοφορικη ομάδα της ΟΛΥΝΘΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-1.
Σε ένα παιχνίδι όπου ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς λόγω της βροχωπτοσης που επικρατούσε μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ το μεσημέρι.

ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΎΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΝΘΟΥ, που οι κάτοικοι της ΑΦΥΤΟΥ αφιερώνουν ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΧΡΉΜΑ ήρθατε ισόπαλοι με μια ανταγωνιστική ομάδα με μικρότερο μπάτζετ,
Αλλά μεγαλύτερη σε ψυχή και καρδιά……….
Απαράδεκτος ο κύριος ΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΊ ΤΟΥ……..ΣΥΜΦΩΝΟΎΜΕ ΣΕ ΑΥΤΌ………ΑΠΛΆ ΕΜΕΊΣ ΛΈΜΕ ΤΑ ΕΞΉΣ.
ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΎΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ….
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ….. .
Πέναλτι πεντακάθαρο,σε χέρι του ποδοσφαιριστή ΣΑΣ κ.Καραγκιοζιδη.

ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΜΑΣ ΛΟΓΓΙΝΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΩΣ ΟΦΣΆΙΝΤ.
ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΊΤΡΙΝΗ ΚΆΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΎΜΕΡΟ 3.
ΔΕΝ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΣΠΌΡΙΑ ΠΟΥ ΠΉΡΑΤΕ ΥΠΈΡ ΣΑΣ…..
ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΎΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΝΘΟΥ ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΈΡΝΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΈΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΌ ΑΓΏΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΎ ΧΏΡΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΊΝΕ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΣΑΣ?
ΑΣ ΔΟΎΝΕ ΌΛΟΙ ΟΙ ΦΊΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ ΌΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ ΣΑΣ ΌΤΑΝ ΧΆΝΕΤΑΙ Η ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΙΣΣΟΠΑΛΟ ΑΠΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΚΑΙ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΗΝ ΈΔΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΤΟΥ…….ΕΊΣΤΕ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΊΝΕΤΕ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΎΡΙΟΙ.
ΑΥΤΉ Η ΟΜΆΔΑ Ο ΤΩΡΟΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ ΈΧΕΙ ΠΑΊΞΕΙ ΜΈΧΡΙ Δ ΕΘΝΙΚΉ……..ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΕΣΆΣ……..
ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΤΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΚΑΤΕΒΆΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΊΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΈΔΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΤΟΥ.
ΕΜΕΊΣ ΦΟΡΆΜΕ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ….. ΕΣΕΊΣ?

Η ανακοίνωση της Ολύνθου: 

…Κύριοι της Αφύτου όπως τονίσαμε και χθες όλη η Χαλκιδική γνωρίζει τη φήμη σας και την συμπεριφορά των ανθρώπων σας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Παρόλα αυτα μετά από πολλές προτροπές και επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις από τον πρόεδρο σας κύριο Παπαβασιλείου, δεχτήκαμε να σβήσουμε το τελευταίο μέρος της ανάρτησης το οποίο αναφερόταν στην φήμη σας, με σκοπό να δείξουμε καλή θέληση και να ρίξουμε τους τόνους.
Αλλά εσείς…. κύριοι της Αφυτου έχετε ξεπεράσει κάθε προσδοκία και συνεχίζεται να μοιράζεται γέλιο σε όλη τη Χαλκιδική…. αναφέρατε την ομάδα μας ως μισθοφορική…Ναι ανέφεραν την ομάδα μας ως μισθοφορική…Ναι Αυτοί που το μπατζετ τους ξεπερνούσε τις 80.000€ όταν κυνηγούσαν τον στόχο της Δ’ εθνικής. Όμως τα χρόνια πέρασαν οι καιροί άλλαξαν και είναι δύσκολο να βλέπεις μια νεοφώτιστη ομάδα όπως η Ολυνθος και περσινή φιναλίστ του κυπέλλου, να βασίζεται σε 7-8 παιδιά από το χωριό και σε μερικές μεταγραφές και να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και μέσα στο στόχο των μπαράζ. Είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα σου και οι φίλαθλοι της Ολύνθου να είναι ίσοι αν όχι περισσότεροι απ τους δικούς σας φιλάθλους.
Δείτε καμία αναμνηστική φωτογραφία απ τα χρόνια της Δ’ να νιώσετε καλύτερα και αφήστε την ομάδα μας να χαράξει την πορεία της.
Όσον αφορά την διαιτησία θα χρειαστούμε εκατονταδες λεξεις για να περιγράψουμε τα χθεσινά αίσχη για αυτό θα αναφέρουμε σε μια και μόνο φάση, Στη φάση όπου ο ποδοσφαιριστής μας Αλέξανδρος Παπάς έσπασε την κλείδα του δεν του δόθηκε ούτε καν φάουλ.
Και να κλείσουμε με το πιο αστείο από όλα όσα περιλάμβανε η ανακοίνωση της Αφυτου, και έχει να κάνει με τις Ανακοινώσεις της ομαδας μας όταν έχουμε άτυχη αποτελέσματα. Οι ανακοινώσεις φέτος ήταν μόνο 2 στα ματς με Τρίγλια και Καλλικράτεια και αφορούσε αποκλείστηκα και μόνο την διαιτησία αν εξαιρέσουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό στην Καλλικράτεια με την επίθεση του Φροντιστή τους σε ένα παίκτη μας. Όσο για τις δικές σας ανακοινώσεις ο αριθμός τους είναι σίγουρα διψήφιος.
Κάποια πράγματα έπρεπε να μπουν στην θέση τους και έτσι αναγκαστήκαμε να πέσουμε στο επίπεδο σας και να σας απαντήσουμε, αυτή είναι σίγουρα η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί σας, καλή συνέχεια στο ρεσιτάλ τον ανακοινώσεων.

  • Η ομάδα της ΟΛΥΝΘΟΥ πρώτη παρέθεσε στην σελίδα της τα εξής προσβλητικά σχόλια •1-1 τελικό σκορ μέσα στην έδρα της Αφύτου σε έναν απαίσιο αγωνιστικό χώρο. •Εχθρική η διαιτησία του κυρίου Κούρα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. •Όσον αφορά την ομάδα της Αφύτου η φήμη τους είναι γνωστή σε όλη τη Χαλκιδική δεν χρειαζεται να πούμε περισσότερα… Εμείς δεν είχαμε απολύτως καμία όρεξη μετα το τέλος του αγώνα να μπούμε στην λογική των ανακοινώσεων. Αλλά επειδή η ανακοίνωση που ανέβασε στο Facebook η ομάδα της ΟΛΥΝΘΟΥ μας ΘΙΓΕΙ ΩΣ ΧΩΡΙΟ,απαντήσαμε κατάλληλα και δεν ανεβάσαμε εμείς ανακοίνωση πρώτοι.
    Ο πρόεδρος του Α.Σ.ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ προς ”Χαλκιδική Πολιτική”
  • Αμφότερες οι ανακοινώσεις προέκυψαν από τις σελίδες των ομάδων μετά το μεταξύ τους παιχνίδι. Η ”Χαλκιδική Πολιτική” το μόνο που θέλει είναι να προβάλει το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής με τον καλύτερο τρόπο. Δημοσιεύσαμε και τις δυο ανακοινώσεις στο ίδιο άρθρο  Η ”Χαλκιδική Πολιτική” εύχεται σε όλους καλούς αγώνες με υγιές αθλητικό πνεύμα.