Οι Χλίμποφ Ντμίτρι, Φάγκινα Άννα, Σερεμπριακόβα Κατερίνα και Καγκούροβα Αϊσλού είναι οι τέσσερις νικητές του διαγωνισμού  «Ταξίδι στην Ελλάδα» που κερδίζουν ένα ταξίδι στην Χαλκιδική φέτος το καλοκαίρι, προσφορά της αεροπορικής εταιρείας Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής.
Τα έργα τους επιλέχθηκαν από 1.100 συμμετοχές και κρίθηκαν από επιτροπή καλλιτεχνών, ειδικών της Τέχνης και εκπαιδευτικών με πρόεδρο τον διάσημο Έλληνα γλύπτη, Νίκο Φλώρο. Τα παιδιά θα ταξιδέψουν με τις οικογένειές τους στην Ελλάδα στις αρχές Ιουνίου και θα παραμείνουν για διάστημα 5-7 ημερών.

Ο φετινός διαγωνισμός κινήθηκε στα ίδια υψηλά επίπεδα συμμετοχής με πέρυσι, γεγονός εξαιρετικά ικανοποιητικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός μας είχε πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας-Ρωσίας. Οι συμμετοχές  ήταν από διάφορα μέρη της Ρωσίας, από τη ρωσική διασπορά- έως και την μακρινή Αυστραλία- αλλά και από την Ελλάδα. Τα θέματα που καταπιάστηκαν τα παιδιά ήταν φέτος εμπνευσμένα περισσότερο από την ελληνική φύση και τον τουρισμό και συνδέονταν περίφημα τόσο με το θέμα μας, όσο και με το Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας που διανύουμε.

Πηγή: elru2016.gr