Με φοβερό φάουλ του προπονητή-παίκτη Ψιλογιάννη Χρήστου στο 39′ ο Μαρμαράς πήρε το διπλό στην έδρα των Μουδανιών και έκανε σημαντικό βήμα για τη παραμονή στην πρώτη κατηγορία του νομού.
Παρά το γεγονός πως ο Μαρμαράς πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, δεν ήταν και αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο ΠΟΜ πίεσε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμους βαθμούς.
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε αφενός τον Μαρμαρά να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη, κόντρα σε ένα αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, αφετέρου τον ΠΟΜ να μένει με τη πίκρα έχοντας παράλληλα και παράπονα από τη διαιτησία καθώς ζήτησε πέναλτι στο 49′ για πτώση του Σαϊτιώτη.
Μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός των Μουδανιών, Κώστας Ζαμπέτογλου, υπέβαλλε τη παραίτηση του που έγινε δεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου.
Διαιτητές: Γρεβένης, Μαλανδρής, Μαυροπούλου
Συνθέσεις:
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Κώστας Ζαμπέτογλου): Ξανθόπουλος, Μανελίδης (46′ Κανίδης), Γαλαζούδης, Φιλιππίδης, Γκότας (46′ Δάρατζης), Σαιτιώτης, Χύσα (70′ Τσιτσίκας), Αρζουμανίδης, Ογκουνσότο, Παναγιωτόπουλος, Ντόι.
ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (Χρήστος Ψιλογιάννης): Καραγιάννης, Ψιλογιάννης, Μιλκονίδης, Θεοχάρης, Βραχνός, Γκοντίνος, Τερσενίδης, Χαλκιάς (85′ Βαλαχής), Καρνόπουλος (70′ Τσούρμας), Τσιακμάκης (53′ Κιτά), Τσούρης (83′ Ζουμπούλης).