Σε κλίµα απόλυτης κατάνυξης, µε την ευλάβεια και τον σεβασµό που απαιτούσε η περίσταση πραγµατοποιήθηκε στις 11/03/2018, στον Ιερό Ναό Παναγίας Νέων Ρόδων, η συναυλία «Πάσχα το Ελληνικόν». Ο Άρχων Πρωτοψάλτης Γρηγόρης Παπαεµµανουήλ µε τους µαθητές και συνεργάτες του, τα µέλη του Ελληνικού
Βυζαντινού Χορού “Οι ∆οµέστικοι” έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρισαν σε όσους τυχερούς παραβρέθηκαν την µοναδική ευκαιρία να είναι µάρτυρες της θείας µουσικής που αποτύπωσε τα Πάθη του Κυρίου µε τρόπο κατανυκτικό καθηλώνοντας τους πιστούς που µε ευλάβεια συµµετείχαν στην εξέλιξη του Θείου ∆ράµατος.
Η πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευµατικού Κέντρου, κα Παναγιωτοπούλου δήλωσε « Είναι µεγάλη η τιµή που µας έκαναν ο Άρχων Πρωτοψάλτης Γρηγόρης Παπαεµµανουήλ και οι συνεργάτες του να πραγµατοποιήσουν την υπέροχη αυτή συναυλία στον τόπο µας. Νοιώθουµε βαθιά συγκινηµένοι και πολύ τυχεροί που βιώσαµε µια τόσο συγκλονιστική εµπειρία. Η συνεργασία µας κύλησε άψογα σε όλους τους τοµείς και ήδη συζητάµε το επόµενο κοινό µας βήµα εν όψη του καλοκαιριού!»