Η Ιωάννα Ξουλόγη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον πρώτο αγώνα από τα παγκόσμια κύπελλα που διεξάγεται στο Μπακού.
Η πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής συγκέντρωσε 12.733 βαθμούς και βρέθηκε στη δεύτερη θέση στις ασκήσεις εδάφους πίσω από την Άνα Ντέρεκ από την Κροατία που συγκέντρωσε 15.533 και μπροστά από την Ντεμέτ Μουτλού από την Τουρκία που συγκέντρωσε 12.566.
«Ο επιμένων νικά. Όλα πήγαν καλά και είμαι ευχαριστημένη. Στη δοκό, βέβαια, είχα αρκετές αστάθειες και δε μου βγήκε το πρόγραμμα όπως θα ήθελα, αλλά το πάλεψα μέχρι τέλους. Ακολουθούσε ο αγώνας στο έδαφος. Εκεί πήγα με δυνατή ψυχολογία, χωρίς άγχος, απλά ήθελα να χαρώ τη συμμετοχή μου. Παρόλη την κούραση και την ένταση του αγώνα, το χάρηκα πολύ το πρόγραμμα μου. Ήθελα απλά να βγω στο ταπί και να κάνω αυτό που ξέρω… Και το κατάφερα. Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη τους ιδιαιτέρως την οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και τον χορηγό μου που με βοηθάει για την αποκατάσταση μου»,είπε αμέσως μετά την προσπάθειάς της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Στη δοκό ισορροπίας η Ιωάννα Ξουλόγη ήρθε τέταρτη με 12.000 βαθμούς. Πρώτη ήταν η Σουάν Λούο από την Κίνα με 13,400 και ακολούθησαν η Ζιάκι Λιού (Κίνα) με 12.933 και η Οκσάνα Χουσοβίτινα (Ουζμπεκιστάν) με 12,866.