Δείχνοντας αποφασιστικότητα στο χθεσινό ντέρμπι με την Καλλικράτεια, η Τρίγλια πήρε τη νίκη με 0-2 και πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό.

Συνεπώς, με τα γκολ που πέτυχαν οι Σταυρόπουλος στο 35′ και Μέτσι στο 50′ η Τρίγλια πλέον πάτησε κορυφή και έχει το πρώτο λόγο σχετικά με την υπόθεση του πλεονεκτήματος της έδρας για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Βέβαια, δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμη μαθηματικά, ούτε για τις ομάδες που θα βρεθούν στα μπαράζ ανόδου (σ.σ αν υπάρχουν, μαθηματικές ελπίδες διατηρούνται για όλα τα σενάρια), ούτε για τα πλεονεκτήματα των εδρών, συνυπολογίζοντας πως απομένουν ακόμη τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, εκτός από τα τέρματα των νικητών, ξεχώρισε η ευκαιρία του Κομνηνάκη που αν ευστοχούσε θα έδινε το προβάδισμα στη Καλλικράτεια αλλά και επέμβαση του Καραϊτη στο πλασέ του Μπέλντι στο 44′.
Διαιτητές: Τσακαλίδης Αλ, Χριστάκογλου, Σκούτας Ν. (Εξαιρετική η διαιτησία και η διαχείριση του ματς).
Συνθέσεις:
Νέος ΠΟΝ Καλλικράτειας: (Αμανατίδης): Μπέλλος, Νεστορόπουλος (55′ Αθανασιάδης), Ποτουρίδης (55′ Καραπαύλος), Kucaj, Σαραγιώτης, Κατσόγλου, Κατσαμακίδης (76′ Djaloshi), Νταντάμης, Αργυρίου, Lieshaj (46′ Τσίγκας), Κομνηνάκης.
Π.Ο. Τρίγλιας: (Σγουρής – Λευθερούδης): Καραίτης, Μπινίκος, Σγουρής (40′ λ.τρ Σαπανίδης), Μπέσσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, Μπακαρόπουλος (90+2 Δόμπρογλου), Σαρβανίδης, Μέτσι(85′ Καραδήμος), Σπάσιτς (90+6 Μπαλικτσής), Σταυρόπουλος.