Η Επόμενη μέρα για την Κασσάνδρα ήρθε και οι καταγραφές των ζημιών είναι σε εξέλιξη για το περιβάλλον αλλά και τα οικήματα της περιοχής στα οποία πιθανόν να υπάρχουν ζημιές από το σαρωτικό πέρασμα του Ανεμοστρόβιλου που χτύπησε χθες τις Νότιες περιοχές της χερσονήσου .

Ειδικότερα και μέχρι αυτή την ώρα οι άνθρωποι του Δήμου, που βρίσκονται στην περιοχή από την πρώτη ώρα έχουν καταγράψει  περίπου 350 κομμένα δέντρα και  5 Κατοικίες με βλάβες (διασταυρωμένες), ενώ ο Δήμος κάνει έκκληση στους ιδιοκτήτες  παραθεριστικών κατοικιών να μεταβούν στην περιοχή  προκειμένου να ελέγξουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σήμερα μεταβαίνουν στην περιοχή κλιμάκια της Πρόνοιας, της Πολιτικής Προστασίας και  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο μεταξύ η ηλεκτροδότηση στο Παλιούρι αποκαταστάθηκε πλήρως ενώ από την ΔΕΗ υπάρχει η πληροφορία ότι η ηλεκτροδότηση σε όλη την πληγείσα περιοχή θα καθυστερήσει καθώς έχουν σπάσει πολλές κολώνες. Επίσης, από το Δήμο ξεκινά διαδικασία καταγραφής των ζημιών.

Όσοι έχουν ζημιές θα τις δηλώνουν στο Δημοτικό Κατάστημα Χανιώτης. Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κασσάνδρας,του Κλιμακίου της Π.Υ Κασσάνδρας και του Δασαρχείου Κασσάνδρας