Την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ιερισσό το 3ο πρωτάθλημα (Αγώνας αντοχής δρόμου ανδρών- εφήβων) και το 1ο MTB Ιερισσού Author Cup (Διασυλλογικοί αγώνες mini παμπαίδων, πανκορασίδων, κορασίδων). Περισσότεροι από 150 αθλητές συμμετείχαν σε αυτή τη διοργάνωση, η οποία για άλλη μια φορά είχε τη στήριξη και την αρωγή του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου και του Δήμου Αριστοτέλη.

Ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο με καταπληκτικές θάλασσες, καθώς και ορεινές κατάφυτες περιοχές και αυτό είχαν την ευκαιρία να το δουν όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες της Κυριακής. Όντας σταθερά προσηλωμένοι στην πεποίθησή μας ότι αυτά αποτελούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ανάδειξής τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση Ποδηλατικών Σωματίων Μακεδονίας- Θράκης και την carduus bike για την όλη διοργάνωση. Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Ομάδα Άμεσης Διάσωσης και Αντίδρασης, καθώς και σε όλους όσοι εργάστηκαν εθελοντικά για την επιτυχία των αγώνων