Η ομάδα των Μουδανιών είχε το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Αριστοτέλη το οποίο εκμεταλλεύτηκε και με τη νίκη… έσωσε τη κατηγορία.

Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε κάτι το αξιοσημείωτο μπροστά από τις δυο εστίες με αρκετά λάθη και πολλές διακοπές κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου. Παρά τις λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος ο Αριστοτέλης διαμαρτυρήθηκε έντονα προς το φινάλε του ημιχρόνου για πέναλτι σε χέρι ποδοσφαιριστή των Μουδανιών αλλά ο διαιτητής και ο δεύτερος βοηθός έδειξαν να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Στην επανάληψη ο ΠΟΜ μπήκε πιο αποφασισμένος και έκανε αισθητή τη παρουσία του μπροστά από την εστία του Μαμάη. Αρχικά, ο Σαιτιώτης πλάσαρε λίγο έξω από την εστία του Αριστοτέλη στο 53′ για να ακούσει το ”όχι” του Μαμάη λίγα λεπτά αργότερα ο Ζαχαράκης έπειτα από σουτ εντός περιοχής. Περίπου στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο κεντρικός αμυντικός, Πάλλα, που ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης το Σαϊτιώτη.

Μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο ΠΟΜ αντέδρασε περισσότερο και άνοιξε το σκορ με τον Σαϊτιώτη στο 63′ με το τελευταίο να παίρνει το ριμπάουντ από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και να πλασάρει τον Μαμάη. Τα Μουδανιά δεν στάθηκαν στο ένα τέρμα και δυο λεπτά αργότερα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή έγραψαν το 2-0.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο Αριστοτέλης πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να αντιδράσει. Την ευκαιρία να μειώσει έχασε ο Σιδηρόπουλος που πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Γκιοργκίεφ με το τέρμα να έρχεται στο 90′ έπειτα από εύστοχο πέναλτι του Τσιλιγιρίδη που κέρδισε ο ίδιος.

Με τη σημερινή νίκη ο ΠΟ Μουδανιών παραμένει στη πρώτη κατηγορία του νομού, ενώ αντίθετα ο Αριστοτέλης υποβιβάζεται στη Β’ κατηγορία.

Διαιτητές: Αναστασόπουλος, Γούτας, Σκούτας Ν.

Συνθέσεις: 

ΠΟΜ: Γκιοργίεφ, Κανίδης, Φιλιππίδης, Γαλαζούδης, Φελίπε, Γκότας, Ζαχαράκης, Ζαφειρίδης, Ντόι Ν, Παναγιωτόπουλος, Σαιτιώτης.
Αλλαγές: Ξανθόπουλος, Ογκουνσότο, Μανελίδης, Αρζουμανίδης, Τσιτσίκας, Μουρμούρης, Μπερμπερίδης.

Αριστοτέλης Σ/Σ: Μαμάης, Σαραφιανός, Μποβάκης, Μουμίν, Γκουτζαμάνης, Πάλλα, Σταθώρης, Λαζαρίδης, Πέτκος, Τσιλιγκερίδης, Μεντεσίδης
Αλλαγές: Κασιανός, Σιδηρόπουλος, Καπράλος, Τσουκαλάς, Τσιοβανάκης, Θεοχαρίδης.