Αθλητικά

1ο Πιλοτικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου «Άμμου», ανδρών και γυναικών 2018

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, διοργανώνει το 1ο πιλοτικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην άμμο, για άνδρες και γυναίκες, το καλοκαίρι του 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής, εκτός των σωματείων ποδοσφαίρου Άμμου, που ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν στο Νομό μας, έχουν όλα ανεξαιρέτως τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα της Ομοσπονδίας, υποβάλλοντας στην ομοσπονδία – δια μέσου της Ένωσης – μια απλή δήλωση συμμετοχής, αφού πρόκειται για «πιλοτικό πρωτάθλημα».

Το κάθε σωματείο, μπορεί να διαθέτει τους ποδοσφαιριστές που ήδη ανήκουν στη δύναμή του ή και να «εγγράψει» για το τμήμα της ειδικής μορφής ποδοσφαίρου Άμμου ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε άλλα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου 11 x 11. Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα με «ειδική βεβαίωση συμμετοχής» – αντί του δελτίου ΕΠΟ – η οποία θα εκδίδεται από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Το πρωτάθλημα είναι Πανελλαδικό και θα διοργανωθεί σε οκτώ ομίλους με 4 ομάδες στον κάθε όμιλο, με γεωγραφικά κριτήρια.

Η τελική επιλογή των Ενώσεων που θα φιλοξενήσουν τα κατά τόπους τουρνουά θα βασίζεται στην τουριστική δυναμική του Νομού στον οποίο ανήκει η Ένωση, στην υποδομή των οργανωμένων παραλιών και στην ύπαρξη, ή στην δυνατότητα δημιουργίας γηπέδου.

Τα σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει – μέσω της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής -, να αποστείλουν στην διεύθυνση αγωνιστικού, υπόψιν της υποεπιτροπής «Άμμου», έγγραφο με το οποίο θα δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για το εν λόγω πρωτάθλημα, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2018.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close