Μάλιστα, κάλεσε επτά παίκτες της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ, τέσσερις από τον Ατρόμητο, τέσσερις από τον Ολυμπιακό και τρεις από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση σε 21 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα με την Σαουδική Αραβία στις 15 Μαΐου στην Σεβίλλη.

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

Γιαννιώτης (Ατρόμητος), Μπάρκας (ΑΕΚ), Μπακάκης (ΑΕΚ), Ρισβάνης (Ατρόμητος), Λαμπρόπουλος (ΑΕΚ), Χατζηισαΐας (Ατρόμητος), Γιαννούλης (Ατρόμητος), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Νικολάου (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Ολυμπιακός), Τζιόλης (Αλ-Φαΐχα), Μάνταλος (ΑΕΚ), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Μπακασέτας (ΑΕΚ), Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Μανιάς (Αστέρας Τρίπολης), Κουλούρης (ΠΑΟΚ).

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 14/5 και ώρα 12.20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Σ. Αραβία».