Από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος 9 ήταν οι προπονητές που ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν τη σεζόν στον ίδιο πάγκο. Φυσικά, αν όχι όλοι κάποιοι από αυτούς θα ανανεώσουν τις συνεργασίες τους και για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά:

Γιώργος Αμανατίδης (Καλλικράτεια):

Η πορεία του πολύ καλή στο πάγκο των κόκκινων καθώς κατάφερε να πάρει το κύπελλο του νομού και να ”κοντράρει” τη Τρίγλια μέχρι και τον τελικό των play-off όπου ηττήθηκαν. Ξεκίνησε στη Καλλικράτεια και ολοκλήρωσε τη σεζόν στον ίδιο πάγκο.

Χρήστος Νεοφώτιστος (Όλυνθος):

Πήρε την ομάδα από τη Β’ κατηγορία και φέτος στη πρώτη της χρονιά στην Α’ του νομού είχε με το σύλλογο πάρα πολύ καλή πορεία τερματίζοντας στη 3η θέση του πρωταθλήματος. Φυσικά, ξεκίνησε τη προετοιμασία της ομάδας – ήταν η 3η χρονιά στην ομάδα – ενώ θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης (Κασσάνδρα):

Επίσης ένας προπονητής που βρίσκεται αρκετά χρόνια στο πάγκο του Άρη. Φέτος ήταν αυτός που παρέμεινε στο τιμόνι και ολοκλήρωσε τη σεζόν στη 4η θέση του πρωταθλήματος και φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Γιώργος Κεφαλάς (Στρατώνι):

Ο Γιώργος Κεφαλάς είναι και αυτός μέσα στους προπονητές που ολοκλήρωσαν τη χρονιά. Ο εν λόγω προπονητής στο πάγκο του Στρατωνίου τερματίζοντας στη 5η θέση.

Γιάννης Παπαβασιλείου (Άφυτος):

Έχει συνδέσει το ονομά του με την ομάδα του Τορωναίου Αφύτου. Ο Γιάννης Παπαβασιλείου και φέτος όπως πολλά χρόνια ήταν στο πάγκο της ομάδας με καλή πορεία στο πρωτάθλημα που τελείωσε.

Ισαακ Συμεωνίδης (Σάρτη):

Μεγάλη προσπάθεια να σωθεί η ομάδα στη πρώτη κατηγορία που στο τέλος στέφθηκε με επιτυχία. Ο τεχνικός Συμεωνίδης βοήθησε με τη σειρά του στη μάχη σωτηρίας της ομάδας.

Αντώνης Βραχνός (Ιερισσός):

Ο έμπειρος τεχνικός είχε μια καλή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα με την ομάδα της Ιερισσού. Έδειξε έργο και ολοκλήρωσε τη χρονιά στο πάγκο του συλλόγου.

Γιώργος Αλβανός (Βαρβάρα):

Ξεκίνησε στο πάγκο της Βαρβάρας σε μια καινούργια προσπάθεια για το σύλλογο. Ολοκλήρωσε τη σεζον, ωστόσο η προσπάθεια για τη παραμονή δεν είχε αίσιο τέλος.

Γιάννης Τσαλδάρης (Φώκαια):

Έχει στο βιογραφικό του την άνοδο της ομάδας στη πρώτη κατηγορία. Φέτος, όπως ήταν αναμενόμενο παρέμεινε στο τιμόνι του συλλόγου, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στη πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, τα νεαρά παιδιά που είχε στο ρόστερ του ο Ηρακλής απέδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.

  • Η σειρά των τεχνικών με βάση τις βαθμολογικές θέσεις των ομάδων