Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Σπύρος Καρανικόλας ανοίγει τον κύκλο των πολιτικών δράσεων και εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκιδική, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Οργάνου, για την Πέμπτη 24 Μαίου 2018. Η παρουσία του συντρόφου Σπύρου Καρανικόλα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά στελέχη του Κινήματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ: Σύμφωνα με το Πρόγραμμα που εχει καταρτιστεί, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο κτίριο του Επιμελητήριου Χαλκιδικής, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του εν λόγω Φορέα, της Ένωσης Ξενονοδοχων Χαλκιδικής, της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Χαλκιδικής και της Ένωσης Camping. Για τη 13.00 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τούς εργαζομενους και τους γιατρούς του Νοσοκομείου. Θα ακολουθήσει ενημέρωση του κ. Καρανικόλα απο τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου.Θα ακολουθήσει επίσκεψη σε μονάδα μεταποίησης ελιάς. Για τις 18.00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: Για την αναλυτική και πλήρη ενημέρωση των πολιτών της Χαλκιδικής, αναφορικά με τα ζητήματα που θα τεθούν από τους Φορείς της Χαλκιδικής στον κ. Καρανικόλα, η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής έχει προγραμματίσει για τις 18.30 συνέντευξη Τύπου στο πνευματικό κέντρο Τρίγλιας και προσκαλεί τα ΜΜΕ της Χαλκιδικής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Με αίσθημα ευθύνης για το “αύριο” της Χαλκιδικής, η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής προσκαλεί τα μέλη του Κινήματος αλλά και κάθε Χαλκιδικιώτη, στην πρώτη πολιτική εκδήλωση της, στη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση, στο Κλειστό Θεατρο Ν.Τρίγλιας στις 19.00, με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγης, Σπύρο Καρανικόλα και το μέλος της Κ.Ε. Γεωργία Τσερτσινίδου.