Πολιτική

Τσίπρας: Στήριξη στον Γ. Μπουτάρη στις επόμενες αυτοδιοικητικές

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μετά τη συνάντησή τους στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο κ. Μπουτάρης, από οργανωμένες δυνάμεις της ακροδεξιάς. «Δεν ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Ήταν καλά οργανωμένη επίθεση που στόχο είχε ακόμα και τη δολοφονία του», σημείωσε και πρόσθεσε.

«Ο κ. Μπουτάρης είναι σύμβολο του αγώνα κάθε δημοκρατικού πολίτη. Τον ενθάρρυνα να βγει μπροστά και επειδή το μαύρο μέτωπο νικιέται πολιτικά και στην κάλπη, να βγει μπροστά, ηγούμενος ενός ευρύτερου δημοκρατικού μετώπου, ώστε η Θεσσαλονίκη να μην γυρίσει πίσω, να παραμείνει ανοικτή και δημοκρατική»

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι η Θεσσαλονίκη είναι πόλη με μακρά παράδοση αγώνων και υπεράσπισης της δημοκρατίας αλλά και, όπως είπε, ενός «μαύρου μετώπου», παρακράτους.

«Ο κ. Μπουτάρης ανέλαβε μια πόλη βυθισμένη στα χρέη και τη διαφθορά και κατάφερε να έχει μια πόλη που παλεύει να λύσει τα προβλήματά της, μια πόλη ανοικτή, μια πόλη δημοκρατική»

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close